Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 478 Real Madrid – Sevilla

Salı günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Real Madrid ile geçen sezon UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanan Sevilla, UEFA Süper Kupa maçında Galler’in başkenti Cardiff’te karşı karşıya gelecek.. Real Madrid, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finalde kendi ülkesinden Atletico Madrid’i 4-1 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı. Sevilla ise UEFA Avrupa Ligi finalinde Portekiz temsilcisi Benfica’yı normal süresi 0-0 biten maçta penaltılarla 4-2 yenerek, kupayı müzesine götürmüştü.

REAL MADRID’DEN 3 TRANSFER
Real Madrid 2014 Dünya Kupası’nda yıldızı parlayan 3 oyuncuyu kadrosuna kattı. Fransa’nın Monaco takımından Kolombiyalı James Rodriguez, Almanya’nın Bayern Münih ekibinden Toni Kroos ve İspanya’nın Levante takımından Kosta Rikalı Keylor Navas.

SEVİLLA’DAN 6 TAKVİYE
Takımın en önemli oyuncularından kaptan Ivan Raketic’i Barcelona’ya satan Sevilla, yeni sezon için kadrosuna 6 yeni oyuncu kattı. Endülüs ekibi, Las Palmas’tan kaleci Mariano Barbosa, Osasuna’dan Alejandro Arribas, Fransız ekibi Rennes’den Grzegorz Krychowiak, Barcelona’dan Denis Suarez, Almeria’dan Aleix Vidal ve Liverpool’dan Iago Aspas’ı transfer etti.

ARALARINDAKİ SON 7 MAÇ
Sevilla    – Real Madrid: 2-1
Real Madrid – Sevilla: 7-3
Real Madrid – Sevilla: 4-1
Sevilla    – Real Madrid: 1-0
Real Madrid – Sevilla: 3-0
Sevilla    – Real Madrid: 2-6
Sevilla    – Real Madrid: 2-6

TAHMİN
UEFA Süper Kupa finalinde tempolu ve pozisyonu bol bir maç bekliyoruz. İki İspanyol kulübünün aralarındaki maçlar hep gollü geçti. Sevilla’da golcü Gameiro’nun forma giyemeyecek olması dezavantaj. Gareth Bale’in, doğduğu şehir olan Cardiff’te ekstra motivasyonla sahada olacağını düşünüyoruz. Yıldızlar topluluğu Real Madrid’in kupayı müzesine götürmesi çok olası duruyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.42 oranıyla “Real Madrid Kazanır” ve 2.10 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

ÖZEL BAHİS: Rivalo.com‘un açtığı 2.00 oranıyla “Gareth Bale Gol Atar” öneriyoruz.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

KANAL: (21:45) Star TV, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Real Madrid’de Xabi Alonso, Jese ve kaleci Diego Lopez forma giyemeyecek.

Sevilla’da ise Gameiro (F, 35 maç 15 gol – Geçen sezonun rakamları) Trochowski, Cristóforo, ve yeni transfer Arribas yok. Savunmadan Coke şüpheli.

İddaa oranları
1.30  3.75  6.25 (ALT 2.50 – ÜST 1.25)

RESMİ 11’LER

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao; Modric, Kroos, James Rodríguez; Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale.

Sevilla: Beto; Coke, Fazio, Pareja, Navarro; Carriço, Krychowiak; Vidal, Denis Suárez, Vitolo; Carlos Bacca.

Exit mobile version