İddaa Önerisi: 514 Dortmund – Bayern Münih

Bayern01

Çarşamba günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Almanya Bundesliga şampiyonu Bayern Münih ile Almanya Kupası’nın sahibi Borussia Dortmund, Almanya Süper Kupası’nı müzesine götürmek için mücadele verecek. Karşılaşma Dortmund’un sahası Signal-Iduna-Park’ta (Westfalen) saat 19:00’da başlayacak.

LEWANDOWSKI ESKİ TAKIMINA KARŞI 
Bayern Münih’e transferi uzun süre gündemden düşmeyen Polonyalı golcü Robert Lewandowski, ilk kez eski takımı Borussia Dortmund’a karşı forma giyecek. Bundesliga’nın son gol kralı Lewandowski, 2014 FIFA Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla beğeni kazanan Thomas Müller ile teknik direktör Pep Guardiola’nın gol yollarındaki en önemli kozu olacak.

DORTMUND’DA YENİ GOLCÜLER
Lewandowski’yi Bayern Münih’e kaptıran Sarı-Siyahlı ekip Torino’nun golcüsü Ciro Immobile için 19 milyon euro ve Hertha Berlin’in Kolombiyalı forveti Adrian Ramos için ise 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek bu oyuncuları kadrosuna kattı. Ayrıca Augsburg’tan 23 yaşındaki Güney Koreli forvet Dong-Won Ji bonservis ücreti ödenmeden transfer edildi.

ARALARINDAKİ MAÇLAR
İki takımı üst üste 3. kez karşı karşıya getirecek Almanya Süper Kupası, Dortmund’un sahası Westfalen Stadı’nda yapılacak. Geçen yıl Bayern’i 4-2 yenen Dortmund, unvanını korumaya, 2012’de 2-1’lik skorla kupaya uzanan Bayern ise bir yıl aranın ardından kupayı kaldırmak için sahaya çıkacak. Takımlar arasında bugüne kadar oynanan 105 resmi maçın 48’i Bayern Münih, 27’si de Borussia Dortmund galibiyetiyle sonuçlandı. Bayern, 194 kez rakip fileleri havalandırdı, Dortmund ise 113 gol kaydetti. Bayern Münih, 5 şampiyonlukla kupayı en fazla kazanan takım unvanını elinde tutuyor. Borussia Dortmund’un ise 4 şampiyonluğu bulunuyor.

TAHMİN
İki ekip arasında oynanan Süper Kupa maçları hep gollü geçti. Yine kıran kırana, temposu yüksek bir karşılaşma bizleri bekliyor olacak. İki taraftada eksik listesi kabarık ancak Dormund’da yerleri dolmayacak isimlerin olması Klopp’u daha çok zora sokacaktır.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 2.20 oranıyla “Bayern Münih Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

KANAL: (19:00) TRT HD, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Dortmund’da Marco Reus, Nuri Şahin, Blaszczykowski ve İlkay Gündoğan sakat. Savunmadan Mats Hummels ve kaleci Weidenfeller şüpheli.

Bayern Münih’te ise Ribery, Schweinsteiger, Rafinha, Thiago ve yeni transfer kaleci Pepe Reina kadroda yok. Yıldız oyuncu Arjen Robben şüpheli.

İddaa oranları
2.60  3.30  1.95 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MUHTEMEL 11’LER

Dortmund: Langerak – Grosskreutz, Sokratis, Ginter, Schmelzer – Jojic, Kirch, S. Bender, H. Mkhitaryan – Aubameyang, Ramos

Bayern Münih: Starke – Javi Martinez, Badstuber, Alaba – Höjbjerg, Rode, Gaudino, Juan Bernat – Shaqiri, Pizarro – Lewandowski

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: