Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 350 Liverpool – Southampton

Pazar günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve şikeli maçlarında uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar, İddaa yorumları ve maç tahminleri ile sizlere kazandırmak.. İngiltere Premier Lig’de ilk hafta mücadelesinde Liverpool, 45 bin kişilik Anfield Stadyumu’nda Southampton’ı konuk ediyor. Mücadele saat 15:30’da başlayacak ve Lig TV3 ile İdman TV kanallarından naklen yayınlanacak.

Liverpool
Brendan Rodgers yönetiminde geçen sezon bizlere keyifli maçlar izleten Liverpool, çok yaklaştığı şampiyonluğu kıl payı M.City’ye kaptırmıştı. ‘Kırmızılar’, bir kez daha ısırık vakasına bulaşan Luis Suarez’i Barcelona’ya 81 milyona euro’ya satarak kasasını doldurdu. Gelen para ile transferde cömert davrandılar ve Lallana, Lovren, Markovic, Moreno, Emre Can ile Rickie Lambert’i aldılar. Ayrıca Lille’den genç yetenek Divock Origi’yi transfer ettiler ancak 1 yıllığına Lille’e kiralık verdiler. Brendan Rodgers’ın öğrencileri hazırlık kampını ABD’de geçirdi ve Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda M.City, Milan ve Olympiakos’un arasından sıyrılarak finale adını yazdırdı. Finalde M.United ile karşılaşan Liverpool, ilk yarısını 1-0 önde tamamlamasına rağmen sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı. Son olarak geçen hafta Anfield’da Dortmund’u konuk etttiler ve rakiplerini 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmesini bildiler.

Southampton
Geçen sezon ligi 8. sırada bitirerek beğeni toplayan Southampton transfer dönemini hareketli geçiren kulüplerdendi. Lallana, Lovren ve Lambert’i bugünkü rakibi Liverpool’a toplamda 62 milyon euro’ya satarken, Luke Shaw’ı 37 milyon euro’ya M.United’a verdiler. Ayrıca Chambers 20 milyon euro karşılığı Arsenal’e gitti. Yani yaklaşık 120 milyon euro kasaya girmiş oldu! Gelen oyuncular ise (Toplamda 60 milyon euro) Pelle, Tadic, Shane Long, Gardos ve kaleci Forster.. Takımda diğer bir önemli değişim ise teknik direktörlük koltuğunda yaşandı. Başarılı bir sezon geçiren Arjantinli Mauricio Pochettino Tottenham’a gidince yerine Feyenoord’dan Hollandalı teknik direktör Ronald Koeman getirildi..

TAHMİN: İki takımda geçen sezon oynadıkları pozitif futbol ile herkesin alkışını almıştı. Ancak Southampton cephesinde transfer döneminde teknik direktör dahil önemli kayıpların yaşanması ibreyi Liverpool’a çeviriyor. Müthiş taraftar desteğini de arkasına alacak olan Steven Gerrard ve arkadaşları 3 puana yakın duruyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.95 oranıyla “Liverpool Handikap -1” ve 1.60 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

KANAL: (15:30) Lig TV3, İdman TV,  www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte yeni transferler Lallana, Markovic ve Moreno dışında savunmadan Agger ve Flanagan yok.

Konuk ekipte ise geçen sezonun en golcü oyuncusu Rodriguez yok. Yeni transfer Gardos ile orta sahadan Schneiderlin şüpheli.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MUHTEMEL 11’LER

Liverpool (4-2-3-1): Mignolet; Manquillo, Skrktel, Lovren, Johnson; Gerrard, Henderson; Sterling, Coutinho, Emre Can; Sturridge.

Southampton (4-4-2): Forster; Clyne, Fonte, Yoshida, Bertrand; Schneiderlin, Cork, Ward-Prowse, Davis; Tadic, Pelle.

 

Exit mobile version