Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 473 Burnley – Chelsea

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak… İngiltere Premier Lig’de ilk haftanın kapanış maçında Burnley’nin konuğu Chelsea…

Chelsea
Geçen sezon ligi M.City’nin 4, Liverpool’un ise 2 puan gerisinde 3. sırada tamamlayan Chelsea, Devler Ligi’nde Yarı Final oynamış ve A.Madrid’e iki maçta da mağlup olarak elenmişti. Transfer döneminde David Luiz’i 50 milyon euro’ya PSG’ye, Lukaku’yu 35 milyon euro’ya Everton’a ve Demba Ba’yı 6 milyon euro’ya Beşiktaş’a satan Londa ekibi, Atletico Madrid’den Diego Costa ve Filipe Luis, Barcelona’dan Fabregas ve Galatasaray’dan ayrılan Didier Drogba’yı kadrosuna kattı. Jose Mourinho’nun öğrencileri oynadığı 9 hazırlık maçında 6 galibiyet, 2 yenilgi, 1 beraberlik aldı..

Burnley
Geçen sezon Championship’te 2. olarak Premier Lig bileti alan Burnley istikrarlı bir grafik çizmişti. 43 yaşındaki teknik direktör Sean Dyche ile yola devam kararı alan Bordo-Mavili ekip transfer döneminde kadrosunu korudu. 32 yaşındaki Chris Baird dışında kayıp yaşamayan Burnley, forvet oyuncuları Jutkiewicz’i 2 milyon euro’ya Middlesbrough’dan, Marvin Sordell’i 600 bin euro’ya Bolton’dan satın aldı. Ayrıca bonservisi elinde olan Steven Reid, Matthew Gilks, Matthew Taylor, Michael Kightly ve Stephen Ward kadroya dahil oldu.. Ev sahibi ekipte geçen sezon 20 gol atan en skorer oyuncu Vokes bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

TAHMİN: Premier Lig’de ilk hafta maçları büyük takımlar açısında çok zorlu geçti. Burnley’nin taraftarı önünde direnç göstermesini beklediğimizden az gollü bir Chelsea galibiyeti bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.90 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 3.30 oranıyla “Chelsea Tek Farkla Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

KANAL: (22:00) Lig TV3, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte geçen sezon 20 gol atan en skorer oyuncu Vokes yok.

Konuk ekipte ise Ramires cezalı. Ayak bileğinde hafif sakatlığı bulunan Didier Drogba’nın durumu şüpheli.

İddaa oranları
8.00  4.30  1.20 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

RESMİ 11’LER

Burnley (4-4-2): Heaton; Trippier, Duff, Shackell, Mee; Kightley, Marney, Taylor, Jones; Ings, Jutkiewicz.

Chelsea (4-2-3-1): Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Matic, Fabregas; Schürrle, Oscar, Hazard; Diego Costa.

 

Exit mobile version