İddaa Önerisi: 552 Real Madrid – Atletico Madrid

Real Madrid01

Salı günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile cepleri dolduracak… İspanya Süper Kupa ilk maçında Real Madrid’in konuğu Atletico Madrid. Kupanın çift maçlı olduğunu önemle belirtmek isteriz!.. Karşılaşma gece 00:00’da TV8’den naklen yayınlanacak.

Real Madrid
2014 Dünya Kupası’nda yıldızı parlayan James Rodriguez, Toni Kroos ve Keylor Navas’ı kadrosuna katan Real Madrid, geçen hafta UEFA Süper Kupa finalinde Sevilla’yı 2-0 mağlup ederek sezona kupayla girdi. Maçın büyük bölümünde rakibine üstünlük kuran Carlo Ancelotti’nin öğrencileri taraftarından tam not aldı. Yeni ransferlerden Toni Kroos göze girerken, James Rodriguez tutuk göründü. Bugün solak oyuncunun yedek soyunması bekleniyor. Sakatlığı süren Jese dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Atletico Madrid
Geçen sezon La Liga’da şampiyon olarak tarihi bir başarı yakalayan Atletico Madrid, Devler Ligi finalinde ise bugünkü rakibi Real Madrid’e uzatma dakikalarında boyun eğerek çifte kupa sevincini yaşayamadı. Diego Simeone ile takım savunmasında kusursuz bir görüntü çizen A.Madrid, transfer döneminde Diego Costa, Filipe ve Adrian’dan 70 milyon euro gelir elde etti. Yerlerine ise Mandzukic, Griezmann, Siqueira, Correa ile kaleciler Oblak ve Moya dahil oldu. Atletico Madrid’de cezalı olan Arda Turan bugün forma giyemeyecek.

TAHMİN: Çift maçlı turların ilk ayağı deplasmanda ise Diego Simeone’nin taktiği belli; Savunmadan ödün vermemek.. Ancak Real Madrid’in kiliti açacak çok yetenekli oyuncuları var.. A.Madrid’in oyun anlayışından dolayı bekletinin aksine çok gollü bir maç olmayabilir!.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “Real Madrid Kazanır” ve 1.50 oranıyla “3.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

KANAL: (00:00) TV8, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Real Madrid’te sakatlığı süren Jese kadroda yer almıyor.

Atletico Madrid’de ise cezalı olan Arda Turan forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.40  3.50  5.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

RESMİ 11’LER

Real Madrid: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Xabi, Modric, Kroos, Bale, Ronaldo, Benzema.

Atletico Madrid: Moya, Juanfran, Siqueira, Miranda, Godín, Gabi, Mario, Saúl, Koke, Raúl García, Mandzukic.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: