İddaa Önerisi: 150 Bayern Münih – Wolfsburg

Bayern01

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Almanya Bundesliga’da yeni sezon son şampiyon Bayern Münih’in maçı ile start veriyor..

Bayern Münih
Geçen sezon Bundesliga’da açık ara şampiyon olan Bayern Münih, Devler Ligi’nde aynı başarıyı gösteremeyerek yarı finalde Real Madrid’e elenmişti. Transfer döneminde Toni Kroos’u 30 milyon euro’ya Real Madrid’e, Mario Mandzukic’i ise 22 milyon euro’ya Atletico Madrid’e satan Bayern, Lewandowski, Juan Bernat, Sebastian Rode ve kaleci Pepe Reina’yı kadrosuna kattı. Josep Guardiola yönetiminde Süper Kupa’da Dortmund’a 2-0 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, Almanya Kupası ilk tur maçında Preussen Münster’i 4-1 yendi. Bayern Münih’te savunmanın önemli ismi Boateng cezalı. Ayrıca Ribery, Schweinsteiger, Thiago, Javi Martinez ve Rafinha kadroda yer almıyor.

Wolfsburg
Geçen sezon Bundesliga’yı 5. sırada bitiren ve Almanya Kupası’nda yarı final oynayan Wolfsburg başarılı bir sezon geçirmişti. İlk yılında bu başarıya imza atan teknik direktör Dieter Hecking taraftardan geçer not aldı. Transfer döneminde Hertha Berlin’e giden Tolga Cigerci dışında önemli kayıp yaşamayan yeşil-beyazlı ekipte Nicklas Bendtner, Guilavogui, Sebastian Jung, Mateusz Klich ve Aaron Hunt kadroya dahil edildi. Dieter Hecking’in öğrencileri hazırlık maçlarında henüz istenilen seviyeye gelmiş görünmedi. Telekom Kupası’nda bugünkü rakipleri Bayern’e 3-0, hazırlık maçında ise A.Madrid’e 5-1 mağlup oldular. Geçen hafta ise Almanya Kupası ilk tur maçında Bundesliga 2 ekibi Darmstadt’ı penaltılar ile eleyebildiler. Wolfsburg’ta grip olan kaleci Benaglio forma giyemeyecek.

TAHMİN: Eksik listesi kabarık olmasına rağmen Bayern Münih, henüz hazır olmayan Wolfsburg önünde maçın net favorisi. Bayern 1 ay önce rakibini bu sahada 3-0 yenmişti.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “Bayern Münih handikap -1” ve 1.80 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (21:30) TRT Spor, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Boateng cezalı. Ribery, Schweinsteiger, Thiago, Javi Martinez ve Rafinha kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise Benaglio, Perisic, Felipe, Ochs ve Trasch forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.10  5.50  10.00 (ALT 2.70 – ÜST 1.20)

MUHTEMEL 11’LER

Bayern Münih: Neuer – Badstuber, Dante, Alaba – Shaqiri, Lahm, Höjbjerg, Juan Bernat – T. Müller, M. Götze – Lewandowski

Wolfsburg: Grün – S. Jung, Naldo, Knoche, Rodriguez – Luiz Gustavo, Guilavogui – Hunt, Arnold, De Bruyne – Olic

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: