İddaa Önerisi: 461 Barcelona – Elche

Barcelona01

Pazar günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. İspanya La Liga’da ilk hafta mücadelesi..

Barcelona
Geçen yıl sezonu hayal kırıklığı ile geçiren Barcelona, hem La Liga, hem Şampiyonlar Ligi, hem de Kral Kupası’nda mutlu sona ulaşamayarak SIFIR çekti. Doğal olarak kan değişimi yaşandı ve teknik direktörlük koltuğuna 1996-2004 arasında Barcelona forması giyen Luis Enrique getirildi. Alexis Sanchez, Fabregas ve Bojan Krkic satılırken, Cristian Tello kiraya verildi. Takıma katılan oyuncular ise Luis Suarez, Ivan Rakitic, Jeremy Mathieu, Vermaelen ve kaleciler Andre ter Stegen ile Claudio Bravo.. Katalan ekibi oynadığı son iki hazırlık maçında Helsinki ve Leon’u 6-0 mağlup etti.. Son idmanda ayağını burkan Neymar’ın durumu maç saati netlik kazanacak.

Elche
Geçen sezon küme düşme potasının 1 puan üstüne ligi tamamlayan Elche’nin bu sezon hedefi yine ligde tutunmak olacak. Mütevazi bir kadroya sahip olan Elche, transfer döneminde orta saha oyuncusu Carlos Sanchez’i 6 milyon euro’ya Aston Villa’ya sattı. Kiralık olarak takımda yer alan bazı oyuncular ise kulüplerine geri döndü. Bu sene de daha çok kiralık formülünü uyguladılar. Kadroya F.Bahçe’den Milos Krasic, Chelsea’den Pasalic, PSV’den Tyton ve Pescara’dan Jonathas kiralandı. Ayrıca Enzo Roco, Adrian Gonzalez, Pedro Mosquera ve Víctor Rodriguez takviyesi yapıldı.. Fran Escriba’nın öğrencileri 8 hazırlık maçında 4 galibiyet, 4 beraberlik aldı.

TAHMİN: Yenilenen teknik direktörü ve daha da güçlenen kadrosu ile Barcelona evinde oynayacağı ilk maçta mutlak favori olarak çıkıyor. Geçen sezon bu sahada oynanan maç 4-0 bitmişti. Yine farklı bir skor bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.75 oranıyla “Barcelona Handikap -2” ve 1.65 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 4-0

CANLI İZLE: (22:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Luis Suárez ve Piqué cezalı. Ayağı burkulan Neymar kadroya alınmadı. Yeni transferler Vermaelen ve Ter Stegen ise sakat.

Konuk ekipte ise önemli eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
1.50  4.00  3.60 (2 Gol handikaplı oranlardır)

RESMİ 11’LER

Barcelona: Bravo; Dani Alves, Bartra, Mathieu, Jordi Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Munir, Rafinha, Messi.

Elche: Tyton; Damian, Lomban, Pelegrín, Albacar; Mosquera, Adrian Gonzalez, Pasalic; Rodrigues, Coro, Jonathas.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: