İddaa Önerisi: 521 Real Madrid – Cordoba

Real Madrid02

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve hazır kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi banko kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak… İspanya La Liga’da ilk hafta mücadelesi..

Real Madrid
2014 Dünya Kupası’nda yıldızı parlayan James Rodriguez, Toni Kroos ve Keylor Navas’ı kadrosuna katan Real Madrid, UEFA Süper Kupa finalinde Sevilla’yı 2-0 mağlup ederek sezona kupayla girdi. Ancak İspanya İspanya Süper Kupa mücadelesinde A.Madrid ile oynanan iki derbi maçında 1-1 ve 1-0’lık skorlarla kupayı rakiplerine kaptırdılar. Sakatlanan Coentrao ile M.United’a transfer olmak için takımla vedalaşan Di Maria kadroda yer almıyor.

Cordoba
Geçen sezon 2. Lig’de normal sezonu 7. sırada bitirmesine rağmen play-off maçlarında Real Murcia ve Las Palmas’ı eleyen Cordoba La Liga biletini kapmış oldu. Vitese’de geçen sezon 10 gol 7 asistlik katkı yapan forvet oyuncusu Mike Havenaar’ı kadrosuna katan Cordoba birçok kiralık oyuncu takviyesi de yaptı. Albert Ferrer’in öğrencileri son 3 hazırlık maçında 2 yenilgi 1 beraberlik aldı.

TAHMİN: La Liga’nın en zayıf kadrolarından birine sahip olan Cordoba’nın Real Madrid deplasmanında direnmesi çok zor. A.Madrid’e kaptırılan kupanın hıncı bu maçtan çıkacaktır.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “Real Madrid Handikap -2” ve 1.75 oranıyla “Benzema Gol Atar” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 4-0

CANLI İZLE: (21:00) NTV Spor Spmart, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakat olan Jese ve Coentrao ile takımdan ayrılan Di Maria yok.

Konuk ekipte ise Caballero, Jose Carlos ve Luso forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.45  4.30  3.30 (2 Gol Handikaplı Oranlardır)

MUHTEMEL 11’LER

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Modric, Toni Kroos, James Rodriguez; Bale, Benzema, Ronaldo.

Cordoba: Juan Carlos; Pantic, Inigo Lopez, Deivid, Raul Bravo; Rossi, Ekeng; Fede Cartabia, Ryder Matos, Fidel; Havenaar.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: