İddaa Önerisi: 527 Vallecano – Atletico Madrid

A.Madrid01

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve hazır kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi banko kuponlar ve iddaa tüyoları ile cepleri dolduracak…. İspanya La Liga’da ilk haftanın kapanış mücadelesinde iki Madrid ekibi karşı karşıya geliyor..

Vallecano
Geçen sezon ligi 12. sırada bitiren Rayo Vallecano, Mart-Nisan dönemi istikrar sağlayarak kümede kalmayı başarmıştı. Paco Jemez yönetiminde en büyük sıkıntıları savunmadaki sorunlardı. Kalelerinde gördükleri 80 golle ligin en fazla gol yiyen takımı ünvanını aldılar! Transfer döneminde kadroya fazlasıyla takviye yapıldı. Özellikle hücum hattında Jonathan Pereira, Leo Baptistao, Manucho ve Aquino gibi isimler tarafı heyecanlandırdı. Bu sezon Vallecano’nun maçları gollü geçmeye aday duruyor.

Atletico Madrid
Geçen sezon La Liga’da şampiyon olarak tarihi bir başarı yakalayan Atletico Madrid, yeni sezona da kupa ile başladı. İspanya Süper Kupa mücadelesinde ezeli rakipleri Real Madrid’i 1-1 ve 1-0’lık skorlarla safdışı bırakarak taraftarlarını sevindirdiler. Yeni transfer Mario Mandzukic Real’a gol atarak takıma ısındığının işaretlerini verdi. Atletico’da orta sahadan Raul Garcia cezalı. Milli oyuncumuz Arda Turan ise sakat olduğundan forma giyemeyecek.

TAHMİN: Geçen sezon bu sahada oynanan maçı 4-2 A.Madrid kazanmıştı. Diego Simeone deplasman maçlarında kontrollü bir futbolu tercih etmesine rağmen Vallecano’nun oyun yapısı gereği gollü bir maç bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Atletico Madrid Kazanır” ve 1.80 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (23:00) NTV Spor Smart, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Antonio Amaya ile hasta olan Alex Moreno yok.

Konuk ekipte ise orta sahadan Raul Garcia cezalı. Milli oyuncumuz Arda Turan sakat.

İddaa oranları
5.50  3.60  1.35 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MUHTEMEL 11’LER

Vallecano: Cobeno; Tito, Zé Castro, A.Ba, Nacho; Trashorras, Baena; Aquino, Bueno, Kakuta; J.Pereira.

Atletico Madrid: Moya; Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira; Gabi, Tiago; Koke, Griezmann, Saul; Mandzukic.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: