İddaa Önerisi: 106 Fac Wien – Hartberg

Fac Wien01

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve hazır kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz banko kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Avusturya Bundesliga 2’de 8. hafta mücadelesi..

Fac Wien
Ligin yeni takımı olan FAC Team für Wien lige fena sayılmayacak bir başlangıç yaptı ancak sonrasında peşpeşe gelen 3 yenilgi taraftarı üzdü. Teknik direktör Hans Kleer “Özlediğimiz 3 puanı almak için elimizden geleni yapıp yeni bir sayfa açacağız” açıklamasında bulundu. Takım bugün tam kadro sahada olacak. 5 haftadır takımını yalnız bırakan savunmadan Prohaska kadroya dahil oldu ancak büyük ihtimal yedek soyunacak.

Hartberg
Ligin en zayıf halkası olan Hartberg oynadığı 7 maçta sadece 1 puan toplayabildi. Kalesinde tam 21 gol gören Friesenbichler’in öğrencileri rakip filelere ise sadece 1 gol atabildi! Attıkları gol ise penaltıdan.. Bu istatistik bile takımın ne kadar vahim bir durumda olduğunu açıkca bize gösteriyor. Üstelik savunmadan Rasswalder ve Vukajlovic bugün cezalı.

TAHMİN: Ev sahibi Fac Wien çok uygun bir rakiple oynuyor. Özledikleri 3 puana bugün kavuşacaklardır. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “Fac Wien Kazanır” ve 2.10 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (19:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!  
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlıktan yeni çıkan savunmadan Prohaska kadroya dahil oldu ancak büyük ihtimal yedek soyunacak.

Konuk ekipte ise savunmadan Rasswalder (D, 7/0) ve Vukajlovic (D, 3/0) cezalı. Hücum oyuncusu Friesenbichler (F, 2/0) sakat.

İddaa oranları
1.40  3.50  5.00 (İddaa bu ligde ALT-ÜST oranları açmıyor)

 

Kategoriler: AvusturyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: