Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 108 Liefering – SV Horn

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve hazır kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz banko kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Avusturya Bundesliga 2’de 8. hafta mücadelesi..

Liefering
Red Bull sponsorluğunda Salzburg’un pilot takımı olan Liefering 16 puanla zirve yarışı veriyor. Geçen hafta LASK Linz deplasmanında 2-0 mağlup olarak ilk yenilgilerini aldılar. Kırmızı kart cezalısı olan sol kanat oyuncusu Dovedan (7 maç, 5 gol) bugün arkadaşlarını yalnız bırakacak.

SV Horn
Ligin vasat ekiplerinden biri olan SV Horn, geçen hafta Austria Lustenau’yu deplasmanda 1-0 mağlup ederek puanını 8’e yükseltti. Mavi-beyazlı ekip Hartberg’den sonra 5 golle ligin en az gol atan takımı. Oynadıkları 7 maçın 6’sı “Gol Yok” sonuçlandı.

TAHMİN: Gerek kadro kalitesi, gerekse form durumu olarak ev sahibi Liefering maçın net favorisi. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.40 oranıyla “Liefering Kazanır” ve 2.05 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (19:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!  
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sol kanat oyuncusu Dovedan (7 maç, 5 gol) cezalı. Sakatlıktan yeni çıkan Quaschner (F, 1/2), Schmitz (D, 6/0) ve Caleta–Car (D, 5/0) şüpheli.

Konuk ekipte ise uzun süredir sakat olan Toth (OS, 1/0) ve Peinsipp (D, 2/0) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (İddaa bu ligde ALT-ÜST oranları açmıyor)

 

Exit mobile version