İddaa Önerisi: 147 Augsburg – B.Dortmund

Dortmund01

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve hazır kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz banko kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Almanya Bundesliga’da 2. haftanın açılış maçı..

Augsburg
Geçen sezon başarılı maçlar çıkartarak ligi 8. sırada tamamlayan Halil Altıntop’un forma giydiği Augsburg, yeni sezona tutuk girdi. Önce Almanya Kupası’nda Magdeburg’a 1-0 ile elenerek şaşırttılar, sonra da ligde Hoffenheim deplasmanında 2-0 mağlup oldular. Kadrosuna PSV’nin golcüsü Tim Matavz dışında Shawn Parker, Nikola Djurdjic, Caiuby, Markus Feulner ve Abdul Rahman Baba’yı katarak güçlendiler ancak biraz zamana ihtiyaçları var.

Dortmund
Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray ile aynı grupta yer alan Dortmund, yeni sezona Süper Kupa’da Bayern Münih’i 2-0 yenerek girdi. Ancak Bundesliga’nın ilk haftasında evlerinde Leverkusen’e 2-0 mağlup olarak taraftarlarını üzdüler. Hertha Berlin’den 10 milyon euro bonservis bedeli ödenerek alınan Kolombiyalı forvet Adrian Ramos’un sakatlığı geçti ve kadroya dahil oldu. Jürgen Klopp’un öğrencileri bu sahada oynadığı son iki maçta rakibini 3-1 ve 4-0 mağlup etti.

TAHMİN: İlk hafta sahadan 2-0 mağlup ayrılan iki takımın mücadelesinde gerek kadro kalitesi, gerekse form durumu olarak Dortmund ağır basıyor. Bu sezon ilk kez taraftarı ile buluşacak olan Augsburg’un skora katkı sağlamasını bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.70 oranıyla “Dortmund Kazanır” ve 1.70 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (21:30) TRT HD, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!  
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Moravek forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Nuri Şahin, Hummels, Schmelzer, Blaszczykowski, İlkay Gündoğan, Kirch ve Ji kadroda yok.

İddaa oranları
4.00  3.60  1.50 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MUHTEMEL 11’LER

Augsburg: Hitz – Verhaegh, Callsen-Bracker, Klavan, Baba – Baier – S. Parker, Feulner, Halil Altintop, To. Werner – Matavz

Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Sokratis, Ginter, Durm – Kehl – Aubameyang, Jojic, Reus, H. Mkhitaryan – Immobile

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: