Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 494 Porto – Moreirense

Pazar günü süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Portekiz liginde 3. hafta karşılaşması..

Porto
Geçen sezon ligi Benfica ve Sporting’in gerisinde 3. sırada tamamlayarak taraftarını üzen Porto yeni sezona süper bir giriş yaptı. Yeni teknik direktörleri Lopetegui yönetiminde ligde ve Devler Ligi’nde oynadıkları 4 maçını da gol yemeden kazanmasını bildiler. Lille ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçlarında yakın gözlem altına tuttuğumuz Porto ekibimizden iyi not aldı.

Moreirense
Geçen sezon 2. Lig’de şampiyon olarak gelen Moreirense ilk iki maçında 4 puan toplamasını bildi. İlk hafta Nacional deplasmanında iyi savunma yapıp 80’de buldukları golle kazandılar. Geçen hafta ise evlerinde konuk ettileri Braga ile dengeli bir maç çıkardılar ve sahadan 0-0 golsüz ayrıldılar. Moreirense bu sezon ligin ALT takımlarından biri olaraktır.

TAHMİN: Geçen sezonki kötü izlerinden kurtulan Porto, bu sezon hem ligde, hem de Avrupa’da başarılı işlere imza atacağının sinyallerini verdi bize. Moreirense’nin yapacağı tek şey savunmada kalıp maçı 0-0’a kilitmelemek. Ancak bu sahadan sağ çıkması çok zor görünüyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.57 oranıyla “Porto Handikap -1” ve 1.55 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Barcelona’dan kiralanan Cristian Tello sakatlığı nedneiyle kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.05  6.25  12.50 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MUHTEMEL 11’LER

Porto: Fabiano – Danilo, Maicon, Indi, Alex Sandro – Casemiro, Herrera – Brahimi, Oliver, Quaresma – Martinez

Moreirense: Marafona – Danielson, Marques, Oliveira – Anilton, Paulinho, Melo, Simoes – Cardozo, Gerso – Pedro

 

Exit mobile version