Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 616 Rio Ave – Boavista

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak… Portekiz liginde 3. hafta mücadelesi…

Rio Ave
Yeni sezona fırtına gibi giren Rio Ave’da moraller tavan yapmış durumda. İlk hafta Vitoria Setubal’ı 2-0, ikinci hafta ise Estoril’i deplasmanda 5-1 mağlup etmesini bildiler. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 90+2’de buldukları golle İsveç temsilcisi Elfsborg’u 1-0 yenerek gruplara kalmayı başardılar. Cezası sona eren ve Valencia’ya transferi söz konusu olan orta saha oyuncusu Filipe Augusto kadroya dahil oldu.

Boavista
Ligin yeni ekibi Boavista sezona iyi giriş yapamadı. İlk hafta Braga’ya 3-0, geçen hafta ise Benfica’ya 1-0 yenilmekten kurtulamadılar. İki maçta da sadece savunma yaparak ayakta durmaya çalıştılar ancak güçlü rakiplerine direnemediler. Siyah-beyazlı ekip sertlikten kaçınmadığından ilk iki haftada bolca kart gördü. Hücum oyuncusu Bobo Sergipano (2 maç) cezası nedeniyle bugün yok.

TAHMİN: Bir tarafta henüz gol atamayan Boavista, diğer tarafta ise sezona fırtına gibi giren Rio Ave. Tabii ki ibreler ev sahibini gösteriyor. Takım biraz yorgun ancak kazanmasını bilecektir. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “Rio Ave Kazanır” ve 1.70 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (22:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Del Valle ve lisansı hazır olmayan Marvin kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise hücum oyuncusu Bobo Sergipano (2 maç) cezası nedeniyle bugün yok.

İddaa oranları
1.40  3.50  5.00 (ALT 1.50 – ÜST 1.85)

MUHTEMEL 11’LER

Rio Ave: Cassio – Lionn, Miranda, Marcelo, Pinto – Moreira, Augusto – Ukra, Lopes, Bressan – Hassan

Boavista: Mika – Dias, Lucas, Ervoes, Correia – Tengarrinha – Beckeles, Julian, Lima, Owusu-Abeyie – Pouga

 

Exit mobile version