Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 151 Bristol City – Scunthorpe

Cumartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve hazır kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi banko kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak… İngiltere Lig 1’de 6. hafta maçı..

Bristol City
2012/2013 sezonunda Championship’ten küme düşen Bristol City geçen sezon ligi 12. sırada bitirerek taraftarını memnun edememişti. Yeni sezona iddaalı giriş yapan Steve Cotterill’in öğrencileri 5 maçta 11 puan toplarken hiç mağlubiyet almadı. Geçen sezon 24 gol atan Sam Baldock’u 2.5 milyon euro’ya Brighton’a sattılar ancak bu sezon transfer edilen Aaron Wilbraham güzel bir başlangıç yaparak taraftardan tam not aldı. 34 yaşındaki tecrübeli forvet 5 maçta 4 gol atmasını bildi.

Scunthorpe
Geçen sezon Lig 2’de ikinci olarak terfi eden Scunthorpe için hedef ligde tutunmak olacak. İlk 3 hafta SIFIR puan çeken Bordo-mavili ekip son iki maçında dişine göre rakiplerle oynayınca 4 puan almasını bildi. Ancak bugün hem rakip güçlü, hem de takımdaki eksik listesi baş ağrıtacak cinsten! 7 sakat oyuncu, 2 de şüpheli var!

TAHMİN: Bristol hem iç saha avantajı, hem de formu ile öne çıkıyor. Üstelik rakip takımda eksik listesi kabarık.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.70 oranıyla “Bristol City Kazanır” ve 3.00 oranıyla “Bristol City Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (17:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte öenmli ekisk bulunmuyor.

Konuk ekipte ise iki kaleci Slocombe (1 maç) ve Severn 1 maç) dışında Addison (D, 3/0), O’Neill (D, 3/0), Burton (F, 3/0), Syers (OS, 1/0) ve Mirfin (D, 0/0) sakat. Savunma oyuncuları Nolan (D, 3/0) ve Williams    (D, 3/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.50  3.30  4.30 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

 

Exit mobile version