Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 111 Helsinki – Kuopion

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Finlandiya liginde 27. hafta maçı..

HJK Helsinki
6. hafta takımın başına getirilen Mika Lehkosuo yönetiminde müthiş bir sezon geçiren Helsinki, bir maç eksiğine rağmen 7 puan farkla liderlik koltuğunda oturuyor. Mika Lehkosuo ile ligde sadece 1 kez mağlup olurken, UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı başardılar. Önemli istatistik; HJK Helsinki içerde oynadığı 8 lig maçında hiç gol yemedi!

Kuopion
38 puanla 4. sırada yer alan Kuopion ligde oynadığı son 4 maçta mağlup olmadı. 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Sarı siyahlı ekip bu 4 maçta kalesinde hiç gol görmedi. Kuopion’da yedek forvet Voutilainen dışında önemli eksik bulunmuyor.

TAHMİN: HJK Helsinki iç sahada müthiş bir takım. Taraftarı önünde oynadığı son 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik alırken hiç gol yemedi. Kuopion ise 4 maçtır kalesinde gol görmüyor. Kısır bir maçın olası olduğu mücadelede HJK’dan 1-0, 2-0 gibi bir skor bekliyoruz. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.80 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” ve 2.10 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (18:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte kaleci Törnes (21 maç) ve sağbek Lampi (D, 18/1) sakat. Ayrıca orta sahadan Lod (OS, 22/4) ve yeni transfer Bance kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise yedek forvet Voutilainen (F, 21/0) sakatlığı nedeniyle yok.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

HJK: Doblas; Sorsa, Moren, Heikkinen, Baah; Väyrynen, Tainio; Savage, Mannström, Zeneli; Kandji.

KuPS: Maanoja; Vartiainen, Markic, Colley, Rannankari; Sohna, Trafford; Hakola, Purje, Ilo; Chibuike

 

Exit mobile version