Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 651 Valencia – Cordoba

Perşembe günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak.. İspanya La Liga’da 5. hafta mücadelesi..  

Valencia’ın 4 maçı
Sevilla – Valencia: 1-1
Valencia – Malaga: 3-0
Valencia – Espanyol: 3-1
Getafe – Valencia: 0-3

Cordoba’nın 4 maçı
Real Madrid – Cordoba: 2-0
Cordoba – Celta Vigo: 1-1
Almeria – Cordoba: 1-1
Cordoba – Sevilla: 1-3

TAHMİN: Valencia‘yı Sevilla deplasmanında 10 kişi kalıp 1-1’lik skorla evlerine döndükleri maçta çok beğendiğimizi belirtip diğer tüm karşılaşmalarında burada sizlere önerdik. ‘Yarasalar’ bizi üzmedi ve bu maçların hepsini “Handikaplı” kazanmasını bildiler. Valencia trenine bugün de bineceğiz! Zira rakip çok uygun. Ligin yeni ekibi olan Cordoba geçen sezon 2. ligi 7. sırada tamamlamasına rağmen play-off maçlarında gösterdikleri başarılı performans ile La Liga bileti almıştı. Ancak bu beklenmedik sürpiz gelişme karşısında hazırlıksız yakalandılar. Gerekli takviyeyi yapacak bütçeleri de olmayınca kiralık oyunculara yöneldiler. Kadro kaliteleri ligin altında. Oynadıkları 4 maçta sadece 2 puan toplayabildiler. Üstelik bugün Valencia’dan kiralık olarak gelen en iyi oyuncuları Arjantinli Fede Cartabia, sözleşme gereği forma giyemeyecek. Harika bir hava yakalayan Valencia’dan yine farklı galibiyet bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.35 oranıyla “Valencia Kazanır” ve 2.05 oranıyla “Valencia handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (23:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Rodrigo (F, 3/1) cezalı. Ruben Vezo (D, 4/0) ve De Paul (OS, 1/0) ile sakatlığı süren yeni transfer Negredo yok.

Konuk ekipte ise Fede Cartabia (OS, 4/2) sözleşme gereği yok. Ayrıca Pinillos (2/0 d), Lopez Silva (OS, 2/0) ve Campabadal (D, 1/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

Valencia: Diego Alves; Barragán, Mustafi, Otamendi, Orban; Javi Fuego, Filipe Augusto, Parejo; Feghouli, Piatti, Alcácer.

Cordoba: Juan Carlos; Gunino, İnigo Lopez, Iago Bouzón, Crespo; López Garai, Rossi; Matos, Borja, Fidel; Ghilas.

 

Exit mobile version