Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 476 Arsenal – Galatasaray

Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak.. Devler Ligi D Grubu’nda 2. hafta mücadelesi..

Arsenal’in oynadığı ilk maç
Dortmund – Arsenal: 2-0

Galatasaray’ın oynadığı ilk maç
Galatasaray – Anderlecht: 1-1

TAHMİN: Temsilcimiz Galatasaray sezona kötü başladı. Gerek oynadığı futbol, gerekse aldığı skorlarla herkesten yoğun eleştiriler aldılar. Gruptaki ilk maçta Anderlecht karşısında oynanan futbol taraftarı çileden çıkardı. Yönetimsel anlamda da bir kaos hakim. Başkanlık seçimi gündemi meşgul ediyor. Hafta sonu 2-1 galip geldikleri Sivasspor maçında ilk 15 dakikada 3-0 geriye bile düşebilirlerdi!. Özellikle sarı-kırmızı ekibin savunması hiç güven vermiyor.. Ev sahibi Arsenal ise sakatlıklarla boğuşuyor. Son olarak Ramsey ve Arteta da sakatlar kervanına katıldı. Wilshere’in durumu ise şüpheli.. Teknik direktör Arsene Wenger’in bu yüzden 11 oluşturmakta zorlanacağı kesin..  Ancak bunca sorunlara rağmen Londra ekibi bu sezon sadece Dortmund deplasmanında mağlup oldu.. İki takımında sıkıntıları ortada. Ancak içerde oynamanın avantajıyla Arsenal bir adım önde.. Galatasaray’ın puan alması için gününde olması şart.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Arsenal Kazanır” ve 2.10 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Arsenal’de Ramsey, Arteta, Diaby, Debuchy, Giroud, Walcott, Monreal ve Sanogo sakat. Hafif sakatlığı bulunan Wilshere şüpheli.

Galatasaray’da ise rahatsızlanan Selçuk İnan maç kadrosundan çıkarıldı.

İddaa oranları
1.35  4.30  4.40 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

RESMİ 11’LER

ARSENAL: (4-2-3-1): Szczesny; Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs; Oxlade-Chamberlain, Flamini; Sánchez, Mesut Özil, Cazorla; Welbeck.

GALATASARAY (5-3-1-1): Muslera; Veysel, Chedjou, Melo, Semih, Telles; Dzemaili, Sneijder, Yekta; Pandev, Burak Yılmaz

 

Exit mobile version