İddaa Önerisi: 565 Real Madrid – Athletic Bilbao

Real Madrid05

Pazar günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak… İspanya La Liga’da 7. hafta mücadelesi…

Bu sahada oynanan aralarındaki son 10 maç
Real Madrid – Ath Bilbao: 3-1
Real Madrid – Ath Bilbao: 4-0
Real Madrid – Ath Bilbao: 2-1
Real Madrid – Ath Bilbao: 3-0
Real Madrid – Ath Bilbao: 3-2
Real Madrid – Ath Bilbao: 5-1
Real Madrid – Ath Bilbao: 5-1
Real Madrid – Ath Bilbao: 4-1
Real Madrid – Ath Bilbao: 5-1
Real Madrid – Ath Bilbao: 3-1

TAHMİN: 2. ve 3. hafta Real Sociedad ile Atletico Madrid’e mağlup olarak kısa bir kriz yaşayan Real Madrid, farklı Basel galibiyeti ile başlayan güzel bir seri yakaladı. Son olarak hafta içi Devler Ligi mücadelesinde Bulgaristan temsilcisi Ludogorets’i deplasmanda Ronaldo  ve Benzama’nın golleriyle 2-1 yenmesini bildiler. İyileşen Pepe’nin bugün 11’de başlaması bekleniyor.. Geçen sene başarılı işler çıkartan Athletic Bilbao ise yeni sezona berbat bir giriş yaptı. 4 puanla 18. sırada yer alan Bask ekibi, hafta içi Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında BATE Borisov’a deplasmanda 2-1 mağlup olarak taraftarını üzdü. Hücum hatında Aduriz sakat, Muniain’in durumu ise maç saati netlik kazanacak. Bilbao’nun bu şartlarda Real Madrid’den puan olması büyük sürpriz olur. Zira bu sahada oynadıkları son 10 maçı kaybettiler!.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Real Madrid Handikap -1” ve 2.25 oranıyla “Real Madrid Handikap -2” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 4-0

CANLI İZLE: (22:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Khedira, Coentrao ve Jese’nin sakatlığı sürüyor.

Konuk ekipte ise Aduriz (F, 2/1) sakat. Sol kanat oyuncusu Muniain (OS, 6/1) şüpheli.

İddaa oranları
1.10  5.50  10.00 (ALT 3.00 – ÜST 1.15)

MUHTEMEL 11’LER

Real Madrid (4-3-3): Casillas; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Kroos, Modric, James; Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema.

A.Bilbao (4-2-3-1): Iraizoz; De Marcos, Gurpegui, Laporte, Balenziaga; Iturraspe, Rico, Beñat; Susaeta, Guillermo, Ibai Gómez.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: