İddaa Önerisi: 401 CSKA Moskova – Manchester City

M.City02

Salı günü İddaa bülteninde yer alan Şampiyonlar Ligi maçları, İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman olan Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Şampiyonlar Ligi E Grubu mücadelesi..

CSKA Moskova’nın grup maçları
Roma – CSKA Moskova: 5-1
CSKA Moskova – Bayern Münih: 0-1

Manchester City’nin grup maçları
Bayern Münih – Manchester City: 1-0
Manchester City – Roma: 1-1

TAHMİN: Karşılaşmanın seyircisiz oynanacağını öncelikle belirtelim. İlk iki maçında rakipleri karşısında beklentilerin altında kalan Manchester City‘nin kesin kazanması gereken bir maç. Üst üste oynayacakları CSKA maçından 6 puan çıkaramazlarsa ilk iki hayal olabilir.. Grubun zayıf halkası olan CSKA‘nın ise kaybedecek birşeyi olmadığı için cesaretli bir futbol bekliyoruz. Bu da gollü bir maçın işaretini veriyor bize. Ev sahibi ekipte orta saha oyuncuları Dzagoev ve Wernbloom cezalı.. Premier Lig’de son 3 maçını handikaplı kazanan M.City seyircisiz oynanacak maçta ağır basan taraf.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “Manchester City Kazanır” ve 1.75 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Dzagoev ve Wernbloom cezalı. Panchenko ve yedek oyuncu Vitinho sakat.

Konuk ekipte ise orta saha oyuncuları Samir Nasri ve Frank Lampard yok.

İddaa oranları
5.50  3.60  1.35 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

CSKA Moskova (4-2-3-1): Akinfeev; Nababkin, Ignashevich, V.Berezutski, Schennikov; A.Berezutski, Natcho; Tosic, Eremenko, Milanov; Doumbia.

Manchester City (4-2-3-1): Hart; Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov; Touré, Fernandinho; Milner, Agüero, Silva; Dzeko.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriİngiltereRusyaŞampiyonlar Ligi

Etiketler: