İddaa Önerisi: 549 Steaua Bükreş – Rio Ave

Steaua02

Perşembe günü İddaa bülteninde yer alan UEFA Avrupa Ligi tahminleri, banko maçlar, İddaa tahminleri ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. UEFA Avrupa Ligi J Grubu maçı..

Steaua Bükreş’in gruptaki maçları
Steaua Bükreş – Aalborg: 6-1
Dynamo Kiev – Steaua Bükreş: 3-1

Rio Ave’nin gruptaki maçları
Rio Ave – Dynamo Kiev: 0-3
Aalborg – Rio Ave: 1-0

TAHMİN: Formsuz bir süreçten geçen Rio Ave Portekiz ligindeki son 4 maçında sadece 2 puan alabildi. Zira grupta da oynadığı iki maçta çok etkisiz kalıp SIFIR puan çektiler. Orta sahanın önemli isimlerinden Pedro Moreira ile savunmadan Lionn bugün takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.. Romanya liginin lideri Steaua Bükreş ise iç sahada çok etkili bir takım. Gruptaki ilk maçında Aalborg’u 6-1 yenmişlerdi. Dynamo Kiev deplasmanında alınan mağlubiyeti bugün telafi etmeleri gerekiyor. Saha ve seyirci avantajıyla bunu yapacak güçleri var.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “Steaua Bükreş Kazanır” ve 2.65 oranıyla “Steaua Bükreş Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Luchin (D, 5/0) ve Iancu (OS, 6/1) yok. Varela (D, 8/2), Chipciu (OS, 9/2) ve Rusescu (F, 5/0) şüpheli.

Konuk ekipte ise Lionn (D, 5/0) ve Pedro Moreira (OS, 7/2) yok.

İddaa oranları
1.35  3.60  5.50 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

MUHTEMEL 11’LER

Steaua Bükreş (4-2-3-1): Arlauskis – Râpa, Papp, Szukala, Latovlevici – Prepelita, Breeveld – Ad. Popa, Sânmartean, Tanase – Keserü

Rio Ave (4-3-3): Cassio – Nuno Lopes, Marcelo, Gouoano, Tiago Pinto – Tarantini, Wakaso, Pedro Moreira – Ukra, E. Boateng, Diego Lopes

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa TahminleriPortekizRomanya

Etiketler: