Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 542 Roma – Cesena

Çarşamba günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. İtalya Serie A’da 9. hafta maçı..

Roma’nın içerdeki maçları
Roma – Fiorentina: 2-0
Roma – Cagliari: 2-0
Roma – Verona: 2-0
Roma – Chievo: 3-0

Cesena’nın deplasman maçları
Lazio – Cesena: 3-0
Juventus – Cesena: 3-0
Udinese – Cesena: 1-1
Palermo – Cesena: 2-1

TAHMİN: Sezona fırtına gibi başlayan Roma’nın karizması maalesef Devler Ligi’nde Bayern Münih’e 7-1 mağlup olunca çizildi. Bu ağır yenilgiyi unutturmak ve taraftarın gönlünü almak adına bugün sahada çok iştahlı bir Roma bekliyoruz. Cesena ise ligin en zayıf ekiplerinden biri. Deplasmanda sadece 1 beraberlikleri var. Roma gibi zorlu bir deplasmandan sağ çıkmaları çok zor.. Serie A’da içerde oynadığı maçlarda gol dahi yemeden handikaplı galibiyetler alan Totti ve arkadaşlarına bugün güveniyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “Roma Handikap -1” ve 1.55 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte savunmadan Maicon (D, 6/0) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Leali (Kaleci, 8 maç) Cascione (OS, 7/1) cezalı. Ayrıca Alejandro Rodriguez (F, 5/2) ve Brienza (F, 6/0) sakat.

İddaa oranları
1.05  6.25  12.50 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MUHTEMEL 11’LER

Roma (4-3-3): De Sanctis; Torosidis, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas; Pjanic, De Rossi, Nainggolan; Iturbe, Destro, Gervinho.

Cesena (4-3-1-2): Agliardi; Capelli, Lucchini, Volta, Renzetti; Coppola, De Feudis, Giorgi; Rodriguez, Garritano, Marilungo.

 

Exit mobile version