İddaa Önerisi: 423 Arsenal – Anderlecht

Arsenal03

Salı günü Şampiyonlar Ligi tahminleri ile sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Devler Ligi D Grubu mücadelesi..

Arsenal’in gruptaki maçları
Dortmund – Arsenal: 2-0
Arsenal – Galatasaray: 4-1
Anderlecht – Arsenal: 1-2

Anderlecht’in gruptaki maçları
Galatasaray – Anderlecht: 1-1
Anderlecht – Dortmund: 0-3
Anderlecht – Arsenal: 1-2

TAHMİN: Temsilcimiz Galatasaray’ın da yer aladığı grupta Arsenal 6 puanla 2. sırada yer alıyor. Belçika’da oynanan ilk karşılamada Londra ekibi 89 ve 90+1’de bulduğu gollerle 2-1 kazanmasını bilmişti. Maç sonu büyük hayal kırıklığı yaşayan Anderlecht tecrübesizliğin kurbanı oldu diyebiliriz. Genç bir kadroları olduğundan artık hedefleri UEFA Avrupa Ligi’ne kalabilmek olacak. Eksik listesinin kabarık olmasına alışan Arsenal iç saha avantajıyla hata yapmayacaktır. Arsene Wenger’in öğrencileri ligde iki maçtır gol yemeden handikaplı kazanıyor. Yine handikap yapmaları normal sonuç olacaktır.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.85 oranıyla “Arsenal Handikap -1” ve 2.25 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Mesut Özil (OS, 6/1), Wilshere (OS, 7/1), Debuchy (D, 4/0), Giroud (F, 2/1), Koscielny (D, 6/1) ve Sanogo (F, 2/0) sakat.

Konuk ekipte ise N’Sakala (5/0 d), Suárez (F, 13/4), Defour (OS, 10/3) ve Nuytinck (D, 7/0) yok.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

MUHTEMEL 11’LER

Arsenal: Szczesny; Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs; Arteta, Flamini; Oxlade-Chamberlain, Alexis, Cazorla; Welbeck.

Anderlecht: Proto; Vanden Borre, Mbemba, Heylen, Deschacht; Tielemans, Defour, Najar, Praet, Acheampong; Miltrovic.

 

Kategoriler: BelçikaFeaturedİddaa TahminleriŞampiyonlar Ligi

Etiketler: