İddaa Önerisi: 433 Real Madrid – Liverpool

Real Madrid05

Salı günü Şampiyonlar Ligi tahminleri ile sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Devler Ligi B Grubu mücadelesi..

Real Madrid’in gruptaki maçları
Real Madrid – Basel: 5-1
Ludogorets – Real Madrid: 1-2
Liverpool – Real Madrid: 0-3

Liverpool’un gruptaki maçları
Liverpool – Ludogorets: 2-1
Basel – Liverpool: 1-0
Liverpool – Real Madrid: 0-3

TAHMİN: Luiz Suarez’in transferinden elde edilen para ile takıma birçok transfer yapılmasına rağmen geçen seneki havasını bir türlü yakalayamayan Liverpool’da işler hiç iyi gitmiyor. Grup maçlarında sadece Bulgaristan ekibi Ludogorets’i son dakika penaltısı ile yenmeyi başaran Brendan Rodgers’in öğrencileri son olarak hafta sonu Premier Lig’de Newcastle’a deplasmanda 1-0 mağlup oldular..Ada basınında Brendan Rodgers’in Real Madrid maçını değil, hafta sonu Premier Lig’de oynanacak Chelsea karşılaşmasını önemsediği yazıldı. Hatta Gerrard ve Lovren dinlendirilebilir!..  Sezona başı iki üç haftalık tutukluk yaşayan Real Madrid ise müthiş bir form tuttu. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri üst üste 11 maç kazandı. Bu karşılaşmaların 10 tanesini “Handikaplı” kazanmaları ise büyük başarı. Üstelik ezeli rakipleri Barcelona da bu handikaplı mağlubiyetten nasibi aldı!.. İki hafta önce İngiltere’de oynanan maçta Real Madrid’i sizlere önermiştik ve karşılaşmayı Real 3-0 kazanmıştı. İspanyol ekibi yine Liverpool’a acımayacaktır.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.52 oranıyla “Real Madrid Handikap -1” ve 1.70 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 4-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Carvajal (D, 8/0), Khedira (OS, 4/0) ve Illarramendi (OS, 7/0) yok. İyileşen Gareth Bale kadroya dahil etti.

Konuk ekipte ise Sakho (D, 3/0) sakat. Sturridge (F, 3/1) ve Enrique (D, 2/0) şüpheli).

İddaa oranları
1.10  5.50  10.00 (ALT 3.00 – ÜST 1.15)

MUHTEMEL 11’LER

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Kroos, Modric, Isco; James (Bale), Ronaldo, Benzema.

Liverpool: Mignolet; Johnson, Skrtel, Lovren; Sterling, Gerrard, Henderson, Allen, Moreno; Coutinho, Balotelli.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriİngiltereİspanyaŞampiyonlar Ligi

Etiketler: