Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 431 Türkiye – Brezilya

Çarşamba günü İddaa bülteninde yer alan Milli maçlardan sizlere banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini her daim doldurmak..

Türkiye’nin son 3 maçı
İzlanda – Türkiye: 3-0
Türkiye – Çek Cumhuriyeti: 1-2
Letonya – Türkiye: 1-1

Brezilya’nın son 3 maçı
Brezilya – Ekvador: 1-0
Brezilya – Arjantin: 2-0
Japonya – Brezilya: 0-4

TAHMİN: Kadıköy’de oynanacak hazırlık karşılaşmasında yıldızlar topluluğu Brezilya’nın yurt dışındaki oranlarında düşüş yaşanıyor. Sambacılar’ın oranı 1.82’den 1.55’e kadar geriledi.. Terim yönetiminde EURO 2016 Elemeleri grup maçlarında hayal kırıklığı yaratan sonuçlar alan A Milli Takım’da moraller pek yerinde değil. Hem eksik oyuncuların çokluğu, hem de kafaların hafta sonu oynanacak Kazakistan maçında olması nedeniyle Brezilya maçın net favorisi konumunda. Ay-yıldızlı ekipte Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu kadroya davet edilmedi. Hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Burak Yılmaz, Gökhan Töre, Semih Kaya ve Mustafa Pektemek’in oynama ihtimalleri zayıf.. Savunmada Tarık Çamdal, Bekir İrtegün, Serdar Aziz, Caner Erkin dörtlüsünün Sambacılar’a direnmesi çok zor maalesef.. Bu şartlarda tüm ibreler Brezilya’yı gösteriyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “Brezilya Kazanır” ve 2.70 oranıyla “Brezilya Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-3

CANLI İZLE: (20:30) Show TV, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

A Milli Takım’da hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Burak Yılmaz, Gökhan Töre, Semih Kaya ve Mustafa Pektemek’in oynama ihtimalleri zayıf. Ayrıca Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu kadroya davet edilmedi.

İddaa oranları
4.30  3.60  1.45 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

RESMİ 11’LER

TÜRKİYE: Volkan Demirel, Semih, İsmail, Bekir, Bilal, Mehmet Topal, Ozan, Hamit, Arda, Umut, Mevlüt.

BREZİLYA: Diego Alves; Danilo, David Luiz, Miranda, Filipe Luís; Luiz Gustavo, Fernandinho, Willian, Oscar; Neymar, Luiz Adriano.

 

Exit mobile version