Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 435 Hollanda – Meksika

Çarşamba günü İddaa bülteninde yer alan Milli maçlardan sizlere banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini her daim doldurmak..

Hollanda’nın son 3 maçı
Çek Cumhuriyeti – Hollanda: 2-1
Hollanda – Kazakistan: 3-1
İzlanda – Hollanda: 2-0

Meksika’nın son 3 maçı
Bolivya – Meksika: 0-1
Meksika – Honduras: 2-0
Meksika – Panama: 1-0

TAHMİN: Letonya ile oynayacağı maç öncesi hazırlık karşılaşmasında Meksika’yı konuk eden Hollanda’da sakatlıklar teknik direktör Guus Hiddink’in kafasını en çok meşgul eden konu. Bu maç öncesi Robin Van Persie, Martins İndi, Davy Klaassen ve Jordy Clasie’nin forma giyemeyeceği açıklandı. Ancak Portakallar’ın herşeye rağmen kaliteli ve geniş bir kadrosu olduğunu kabullenmek gerekir.. Son 4 hazırlık maçında kalesinde gol görmeyen ve 3’ünü kazanan Meksika ise Dünya Kupası’ında 2-1’lik skor ile elendiği Hollada’dan rövanşı almak istiyor. Hatırlanacağı gibi Hollanda’ya galibiyeti getiren goller maçın son anlarında gelmişti.. Meksika’nın savunmada iyi olması, Hollanda’nın ise daha önem verdiği Letonya maçını düşünmesi nedeniyle az gollü bir maçın sinyalini alıyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.80 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 2.10 oranıyla “İlk yarı 0” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (21:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Hollanda’da Robin Van Persie, Martins İndi, Davy Klaassen, Jordy Clasie, van der Vaart forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.65  3.30  3.40 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

MUHTEMEL 11’LER

HOLLANDA (4-3-3): Cillessen; Van der Wiel, De Vrij, Vlaar en Willems; Afellay, Sneijder, Blind; Robben, Huntelaar, Depay.

MEKSİKA (4-4-2): Ochoa; Aguilar, Herrera, Reyes, Alanís; Vázquez, Guardado, Herrera, Dos Santos; Vela, Hernández.

 

Exit mobile version