Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 458 Uruguay – Kosta Rika

Perşembe günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak.. Hazırlık karşılaşmasında Uruguay’ın konuğu Kosta Rika..

Uruguay’ın son 4 maçı
Japonya – Uruguay: 0-2 (Hazırlık Maçı)
Güney Kore – Uruguay: 0-1 (Hazırlık Maçı)
S.Arabistan – Uruguay: 1-1 (Hazırlık Maçı)
Umman – Uruguay: 0-3 (Hazırlık Maçı)

Kosta Rika’nın son 4 maçı
Kosta Rika – Yunanistan: 1-1 (Dünya Kupası)
Hollanda – Kosta Rika: 0-0 (Dünya Kupası)
Umman – Kosta Rika: 3-4 (Hazırlık Maçı)
Güney Kore – Kosta Rika: 1-3 (Hazırlık Maçı)

TAHMİN: Brezilya’da düzenlenen son Dünya Kupası’nda büyük bir sürprize imza atarak Çeyrek Final oynama başarısı gösteren Kosta Rika, oynadığı son iki hazırlık maçında Umman ve Güney Kore’yi mağlup ederek çıkışını sürdürdü.. Mükemmel bir kadroya sahip olan Uruguay ise Dünya Kupası’nda gruptan çıkmış, sonrasında Kolombiya’ya 2-0 mağlup olarak elenmişti. 4 hazırlık maçı yapan Muslera ve arkadaşları 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı.. İki takım Dünya Kupası’nda aynı grupta yer aldı. Uruguay, Edinson Cavani ile ilk yarıyı önde kapamasına rağmen sahadan 3-1 mağlup ayrılmıştı.. Bu kez taraftarı önünde Uruguay kazanmaya yakın olan taraf.. Yine gollü ve keyifli bir karşılaşma bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “Uruguay Kazanır” ve 2.00 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (01:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İddaa oranları
1.45  3.60  4.30 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

MUHTEMEL 11’LER

URUGUAY: Fernando Muslera; Maximiliano Pereira, José María Giménez, Diego Godín, Álvaro Pereira; Carlos Sánchez, Egidio Arévalo Ríos, Nicolás Lodeiro, Cristian Rodríguez; Edinson Cavani, Luis Suárez

KOSTA RİKA: Keylor Navas; Cristian Gamboa, Giancarlo González, Oscar Duarte, Junior Díaz; Celso Borges, Juan Bustos, Yeltsin Tejeda, Bryan Ruiz; Joel Campbell, John Jairo Ruiz.

 

Exit mobile version