İddaa Önerisi: 473 Senegal – Botsvana

Senegal01

Çarşamba günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Senegal’in gruptaki maçları
Senegal – Mısır: 2-0
Botswana – Senegal: 0-2
Senegal    – Tunus: 0-0
Tunus – Senegal: 1-0
Mısır – Senegal: 0-1

Botsvana’nın gruptaki maçları
Tunus – Botswana: 2-1
Botswana – Senegal: 0-2
Botswana – Mısır: 0-2
Mısır – Botswana: 2-0
Botswana – Tunus: 0-0

TAHMİN: Afrika Uluslar Kupası G Grubu’nda son karşılaşma.. 10 puanla Tunus’un 1 puan gerisinde olan Senegal grup liderliği için kazanmak isteyecektir. Zira Tunus’un son maçı Mısır ile. Mısır’ın bir iddiası yok ancak kolay lokma olmayacağı kesin. Gücü sınırlı olan Botsvana grubun en zayıf halkası. Oynadığı 5 maçta sadece 1 puanı ve 1 golü bulunuyor.. Senegal baştan sona üstün oynayacağı mücadeleyi gol yemeden kazanmasını bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.65 oranıyla “Senegal Handikap -1” ve 1.65 oranıyla “Botsvana Gol Atamaz” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İddaa oranları
1.10  5.50  10.00 (İddaa ALT – ÜST oranı açmadı)

MUHTEMEL 11’LER

SENEGAL: Bouna Coundoul – Kara Mbodji, Papy Djilobodji, Zargo Touré, Gana Gueye – Kouly Diop, Badji, Pape Souaré, Dame Ndoye – Sadio Mané, Moussa Sow

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleri

Etiketler: