İddaa Önerisi: 482 Atletico MG – Flamengo

Atletico MG

Çarşamba günü İddaa bülteninde yer alan Brezilya ligi maçlarından sizlere banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Bu sahada aralarındaki son 5 maç
Atletico MG – Flamengo: 4-1
Atletico MG – Flamengo: 1-1
Atletico MG – Flamengo: 1-1
Atletico MG – Flamengo: 1-0
Atletico MG – Flamengo: 4-1

TAHMİN: Brezilya Serie A’da sezonun bitmesine 4 hafta kaldı. 47 puanla 8. sırada yer alan Flamengo’nun herhangi bir iddiası yok. Kırmızı-siyahlı ekip Atletico Mineiro deplasmanında en son 2009’da galip gelmişti.. Libertadores bileti kovalayan Atletico MG ise 3 gün önce Figueirense ile 1-1 berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşadı. Hem taraftarın gönlünü almak, hem de Libertadores iddiasını sürdürmek adına bugün mutlak 3 puan için sahada olacaklar. Tek handikapları takımın golcüsü Diego Tardelli’nin cezasının bu maçta da devam ediyor olması.. İç saha performansı iyi olan Atletico Mineiro’dan galibiyet bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.65 oranıyla “Atletico MG Kazanır” ve 1.95 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (02:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Diego Tardelli (F, 22/9) cezalı. Maicosuel (OS, 14/1), Guilherme (OS, 21/3), Claudinei (OS, 7/0) ve Réver (D, 6/1) sakat.

Konuk ekipte ise Alecsandro (F, 24/7), Samir (D, 17/1), Paulinho (F, 13/2) ve Felipe (Kaleci, 8 maç) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.55  3.30  4.00 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

MUHTEMEL 11’LER

ATLÉTICO MG: Victor; Marcos Rocha, Jemerson, Leonardo Silva, Douglas Santos; Pierre (Rafael Carioca), Leandro Donizete, Dátolo, Dodô; Luan, Carlos

FLAMENGO: Paulo Victor, Léo Moura, Wallace, Chicão, Anderson Pico; Márcio Araújo, Canteros, Lucas Mugni, Everton, Gabriel; Nixon

 

Kategoriler: BrezilyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: