Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 475 Beşiktaş – Kasımpaşa

Pazar günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Aralarındaki son 4 maç
Kasımpaşa – Beşiktaş: 1-3
Beşiktaş – Kasımpaşa: 1-3
Kasımpaşa – Beşiktaş: 0-3
Beşiktaş – Kasımpaşa: 2-1

TAHMİN: Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, dün Galatasaray’ın yenilmesi sonrası mutlak 3 puan hedefiyle sahada olacak. Siyah-beyazlı ekipte en büyük sıkıntı kuşkusuz savunmadaki eksikler. Slaven Bilic defansın göbeğinde Atiba ve Ersan’a bugün görev verecek.. Bir türlü istikrar yakalayamayan Kasımpaşa’da da savunmada iki cezalı oyuncu var. Ryan Donk ve Barış Başdaş’tan yoksun mücadele verecek olan Shota Arveladze’nin öğrencileri deplasmanda ilk galibiyetlerini almak için mücadele verecek.. İki ekip arasında oynanan karşılaşmalar hep gollü maçlara sahne oldu. Bugün de gollü bir maç izleyebiliriz. Zira iki ekibin savunmasındaki eksikler sıkıntı yaratacak boyutta. Taraf bahsinde ise Beşiktaş ağır basıyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.85 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 2.00 oranıyla “Beşiktaş Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte savunmadan Pedro Franco (D, 8/0) ve İsmail Köybaşı (D, 6/0) cezalı. Tolga Zengin (Kaleci, 7 maç), Tomas Sivok (D, 8/0) ve Uğur Boral sakat.

Konuk ekipte ise defanstan Ryan Donk (D, 8/0) ve Barış Başdaş (D, 9/0) cezalı.

İddaa oranları
1.70  3.30  3.20 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Cenk, Serdar, Hutchinson, Ersan, Motta, Gökhan, Veli, Sosa, Oğuzhan, Olcay, Demba Ba

Kasımpaşa: İsaksson, Orhan, Alpaslan, İlhan, Sancak, Tunay, Castro, Kerem, Babel, Scarione, Adem

 

Exit mobile version