İddaa Önerisi: 417 Manchester City – Bayern Münih

Bayern02

Salı günü İddaa bülteninde yer alan Şampiyonlar Ligi maçlarından sizlere banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini doldurmak..

Manchester City’nin gruptaki maçları
Bayern Münih – Manchester City: 1-0
Manchester City – Roma: 1-1
CSKA Moskova – Manchester City: 2-2
Manchester City – CSKA Moskova: 1-2

Bayern Münih’in gruptaki maçları
Bayern Münih – Manchester City: 1-0
CSKA Moskova – Bayern Münih: 0-1
Roma – Bayern Münih: 1-7
Bayern Münih – Roma: 2-0

TAHMİN: Şampiyonlar Ligi’nde aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan Manchester City, grupta 2 puanla son sırada yer alıyor. Kalan iki maçında 4 puan alsa dahi tur geçme şansı az. Manuel Pellegrini’nin öğrencileri bugün hem prestjini geri kazanmak, hem de ilk iki şansını devam ettirmek adına mutlak 3 puan hedefiyle sahada olacak. Ancak alacakları risk zaten savunması sorunlu olan takım için büyük dezavantaj yaratabilir.. Gruptaki tüm maçlarını kazanan Bayern Münih ise bu sezon hiç yenilgi yüzü görmedi. Guardiola’nın öğrencileri Manchester City’nin vereceği açıkları iyi değerlendirecektir.. Keyifli ve gollü bir maç bizleri bekliyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.65 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 2.10 oranıyla “Bayern Münih Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Yaya Toure (OS, 11/2), Fernandinho (OS, 11/0), David Silva (OS, 9/2), Dzeko (F, 10/2) ve Kolarov (D, 6/0) yok.

Konuk ekipte ise Lahm (D, 11/2), Alaba (D, 10/0), Badstuber (D, 3/0) ve Pizarro (F, 5/0) sakat.

İddaa oranları
2.60  3.40  1.90 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MUHTEMEL 11’LER

Manchester City: Hart – Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy – Fernando, Lampard – Jesus Navas, Nasri – Jovetic, Aguero

Bayern Münih: Neuer – Benatia, Dante, Juan Bernat – Rafinha, Xabi Alonso, Rode – Robben, T. Müller, Ribery – Lewandowski

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa TahminleriİngiltereŞampiyonlar Ligi

Etiketler: