Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 154 Real Sociedad – Elche

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Real Sociedad’ın son 3 maçı
Real Sociedad – Malaga: 0-1
Real Sociedad – Atletico Madrid: 2-1
Deportivo – Real Sociedad: 0-0

Elche’nin son 3 maçı
Elche – Espanyol: 2-1
Getafe – Elche: 0-0
Elche – Cordoba: 2-2

TAHMİN: Sezona berbat bir giriş yapan Real Sociedad’da beklenen değişim oldu ve teknik direktörlük koltuğuna M.United’dan kovulan David Moyes getirildi. Bask ekibi için artık yeni bir dönem başladı. Bugün taraftarı önünde kazanmak adına çok iştahlı bir Sociedad bekliyoruz.. Geçen yıl La Liga’daki ilk sezonunda kümede kalmayı başaran Elche, bu sezon daha çok zorlanacak gibi görünüyor. Ligde sadece 10 puan toplayabilen Elche 3 maçtır mağlup olmuyor.. İki takım içinde önemli bir karşılaşma. Ancak yeni bir sayfa açan Real Sociedad’ın saha ve seyirci avantajıyla 3 puanı alacağını düşünüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.62 oranıyla “Real Sociedad Kazanır” ve 1.95 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (22:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Mikel González (D, 5/0), Inigo Martinez (D, 11/2) ve Joseba Zaldua (D, 11/0) yok.

Konuk ekipte ise Herrera (Kaleci, 5 maç) ve Aaron Níguez (OS, 1/0) yok.

İddaa oranları
1.45  3.40  4.60 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

Real Sociedad: Zubikarai; Carlos Martínez, Ansotegi, Elustondo, De la Bella; Bergara, Granero, Xabi Prieto; Chory Castro, Agirretxe, Vela.

Elche: Tyton; Damián Suárez, Enzo Roco, Lombán, Cisma; Rodrigues, Mosquera, Pasalic, Víctor; Cristian Herrera, Jonathas.

 

Exit mobile version