İddaa Önerisi: 410 Barcelona – Espanyol

Barcelona01

Pazar günü İddaa bülteninde yer alan maçlarından sizlere banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Bu sahadaki aralarındaki son 5 maç
Barcelona – Espanyol: 1-0
Barcelona – Espanyol: 2-0
Barcelona – Espanyol: 4-0
Barcelona – Espanyol: 4-0
Barcelona – Espanyol: 1-0

TAHMİN: İspanya La Liga’da 14. hafta mücadelesi.. Real Madrid ve Celta Vigo mağlubiyetleri ile kısa bir bocalama dönemi geçiren Barcelona toparlanarak Devler Ligi maçları dahil üst üste 5 karşılaşmayı kazanmasını bildi. Luis Enrique’nin öğrencileri bugün tam kadro sahada olacak.. Bu sezon vasat bir performans gösteren Esponyol ise geçen hafta içerde Levante’yi 2-1 mağlup ederek 4 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Sergio Gonzalez’in öğrencileri 6 deplasman maçında sadece 2 puan toplayabildi.. Derbi mücadelesinde bu sahada Barcelona’nın rakibine karşı büyük üstünlüğü söz konusu. Yine bu geleneğin devam etmesini bekliyoruz. Dün Ronaldo’nun 3 gol atması Messi’yi daha da iştahlandıracaktır.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.75 oranıyla “Barcelona Handikap -2” ve 2.80 oranıyla “Messi En Az 2 Gol Atar” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 4-0

CANLI İZLE: (18:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Francisco Montanes (OS, 8/0) sakat.

Konuk ekipte ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
1.55  4.30  3.20 (2 Gol Handikaplı Oranlardır)

MUHTEMEL 11’LER

BARCELONA: Bravo; Alves, Pique, Mascherano, Alba; Xavi, Busquets, Rakitic; Messi, Suarez, Neymar.

ESPANYOL: Kiko Casilla; Javi Lopez, Alvaro, Colotto, Fuentes; Lucas Vazquez, Canas, Víctor Sanchez, Salva Sevilla; Sergio García, Caicedo.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: