İddaa Önerisi: 463 Real Betis – Mallorca

Betis01

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Real Betis’in son 3 maçı
Zaragoza – Real Betis: 2-2
Real Betis – Deportivo Alaves: 1-2
Llagostera – Real Betis: 0-2

Mallorca’nın son 3 maçı
Mallorca – Alcorcon: 1-1
Tenerife – Mallorca: 0-0
Mallorca – Sporting Gijon: 0-1

TAHMİN: İspanya 2. liginde 16. hafta mücadelesi.. Geçen sezon La Liga’dan düşen Real Betis’te hedef tekrar geldiği yere dönmek. Ancak Yeşil-beyazlı ekip bir türlü tam istikrar elde edebilmiş değil. Bu nedenle teknik direktör kavuldu ve takımın başında şu an geçici hoca Juan Merino var. Bu maçı kazanmaları durumunda 5. sıraya yükselecekler.. İki sezon önce la Liga’dan düşen Mallorca ise işler pek iyi gitmiyor. Geçen sezon 1 puanla kümede kalmışlardı. Bu sezon ise 19 puanla 14. sıradalar. Bu kadro ile üst sıralara oynamaları çok zor. Son haftalarda gol yollarında sıkıntı yaşıyorlar. Son 4 maçları ALT sonuçlandı ve sadece 1 gol atabildiler.. Kısır geçmesini beklediğimiz maçta Real Betis’i bir adım önde görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.75 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.80 oranıyla “Real Betis Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (19:15) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Javier Matilla (OS, 14/1), Perquis (D, 9/0), Casado (D, 8/0), Nono (OS, 4/0) ve Alex Martínez (D, 7/0) yok.

Konuk ekipte ise Jose Martí (OS, 13/1), Agus (D, 9/1) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.65  3.20  3.60 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

MUHTEMEL 11’LER

REAL BETIS: Adan; Molinero, Bruno, Jordi Figueras, Varela; Kadir, Xavi Torres, N’Diaye, Dani Ceballos; Rennella, Ruben Castro.

MALLORCA: Cabrero; Cendrós, Bigas, Adams, Gulan; Arana, Joao Víctor, Bustos, Pereira; Marco Asensio, Scepovic.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: