Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 284 Southampton – Chelsea

Pazar günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Southampton’ın son 3 maçı
Burnley    – Southampton: 1-0
Southampton – Everton: 3-0
Crystal Palace – Southampton: 1-3

Chelsea’nin son 3 maçı
Chelsea – Hull City: 2-0
Stoke City – Chelsea: 0-2
Chelsea – West Ham: 2-0

TAHMİN: İngiltere Premier Lig’de 15. hafta mücadelesi.. M.City’nin 3 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Chelsea son 3 lig maçını 2-0’lık skorlarla kazandı. Perşembe günü Londra derbisinde Tottenham deplasmanına çıkacak olan Jose Mourinho’nun öğrencileri peş peşe gelen bu maç trafiğinde sağlam savunması ile ön plana çıktı.. 5 maçlık bocalama dönemi geçiren Southampton ise Everton ve Crystal Palace karşılaşmalarını kazanarak taraftarını sevindirdi. Ronald Koeman’ın öğrencileri bu zorlu mücadele sonrası Perşembe günü evinde Arsenal’i konuk edecek.. İki ekip arasında oynanan son 8 maç ÜST sonuçlandı ancak bu kez kısır bir maç bekliyoruz. Zira yoğun maç trafiğinde takımlar daha kontrollü bir futbol sergiliyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.80 oranıyla “Chelsea Kazanır” ve 1.70 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

CANLI İZLE: (16:05) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Ryan Bertrand (D, 18/2) ve Jack Cork (OS, 11/2) forma giyemeyecek.

Konuk takımda ise önemli eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
4.30  3.30  1.50 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

Southampoton (4-4-1-1): Forster; Clyne, Alderweireld, Fonte, Bertrand; Davis, Wanyama, Schneiderlin, Mane; Tadic; Pellè.

Chelsea (4-2-3-1): Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Filipe Luis; Fabregas, Matic; Schurrle, Oscar, Hazard; Diego Costa.

Exit mobile version