Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 248 Gil Vicente – Porto

Cumartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Aralarındaki son 3 maç
FC Porto – Gil Vicente: 5-0
FC Porto – Gil Vicente: 2-0
Gil Vicente – FC Porto: 1-2

TAHMİN: Portekiz liginde 15. hafta mücadelesi.. 6 puanla son sırada yer alan Gil Vicente ligde galibiyeti olmayan tek takım! İçerde oynadıkları son 4 maçtan beraberlikle ayrıldılar ancak bugün işleri çok zor olacak. Şampiyonluk yarışında Benfica’nın 6 puan gerisine düşen Porto’nun artık puan kaybına tahammülü yok. Ricardo Quaresma ve arkadaşlarının hata yapacağını düşünmüyoruz. Kuponlarda “Handikikaplı 2” ve “KG Yok” tercihleri değerlendirilebilir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “Porto Handikap -1” ve 1.50 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-2

CANLI İZLE: (22:15) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Luan (OS, 11/0) ve Marwan Mohsen (OS, 12/0) yok.

Konuk ekipte ise Rúben Neves (OS, 9/1) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
12.50  6.25  1.05 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

MAÇ KADROSU

PORTO: Fabiano, Andrés Fernández, Danilo, Martins Indi, Maicon, Marcano, Casemiro, Quaresma, Brahimi, Jackson Martínez, Quintero, Tello, Evandro, Herrera, Adrián López, Alex Sandro, Óliver Torres, Aboubakar.

 

Exit mobile version