Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 424 Villarreal – Real Sociedad

Çarşamba günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Villarreal’in içerdeki son 3 maçı
Villarreal – Getafe: 2-1
Villarreal – Real Sociedad: 4-0
Villarreal – Deportivo: 3-0

Real Sociedad’ın deplasmandaki son 3 maçı
Deportivo – Real Sociedad: 0-0
Villarreal – Real Sociedad: 4-0
Levante – Real Sociedad: 1-1

TAHMİN: İspanya Kral Kupası son 8 mücadelesinde ilk karşılaşma.. Kupada çift maçlı eleminasyon sistemi uygulanıyor.. Bu sezon bekletilerin altında kalan Real Sociedad’da yönetim kan değişikliği yaptı ve 12. haftada teknik direktörlük koltuğuna M.United’dan kovulan David Moyes’i getirdi. Yeni hocası ile daha derli toplu görünen Bask ekibi hafta sonu Barcelona’yı içerde 1-0 yenmesini bildi.. Ancak bu sezon dış sahada hiç galip gelemediler.. La Liga’da 6. sırada yer alan Villarreal ise son 6 lig maçında 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Ev sahibi ekipte en golcü oyuncu olan Luciano Vietto’nin dinlendirilmesi bekleniyor. İki ekip tam 1 ay önce bu sahada lig maçında karşı karşıya gelmiş ve Villarreal sahadan 4-0 galip ayrılmıştı. Marcelino’nun öğrencileri yine kazanmaya yakın duruyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “Villarreal Kazanır” ve 1.95 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (21:00) Lig TV2, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Cani (OS, 9 maç), Musacchio (D, 5/1) ve Adrian Marin (D, 4/0) yok.

Konuk ekipte ise en skorer isim Carlos Vela (F, 16/6) ve Zurutuza (OS, 10/2) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.45  3.40  4.60 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

Villarreal: Juan Carlos, Rukavina, Dorado, Víctor Ruiz (Gabriel Jaume Costa), Tomás Pina, Jonathan Dos Santos, Espinosa, Moi Gómez, Gio Dos Santos, Gerard Moreno.

Real Sociedad: Zubikarai; Aritz Elustondo, Mikel González, Iñigo Martínez, Yuri; Gaztañaga, Rubén Pardo, Hervías; Chory Castro, Finnbogasson, Canales.

 

Exit mobile version