Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 441 Granada – Sevilla

Perşembe günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere süper banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Granada’nın ligdeki son 4 maçı
Granada – Valencia: 1-1
Espanyol – Granada: 2-1
Granada – Getafe: 1-1
Cordoba – Granada: 2-0

Sevilla’nın ligdeki son 4 maçı
Sevilla – Granada: 5-1
Rayo Vallecano – Sevilla: 0-1
Sevilla – Eibar: 0-0
Sevilla – Celta Vigo: 1-0

TAHMİN: İspanya Kral Kupası son 16 mücadelesinde ilk karşılaşma.. La Liga’da 13 puanla sondan ikinci sırada yer alan Granada tam 13 maçtır galip gelemiyor. Unai Emery’nin öğrencileri içerde oynadığı son 3 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı.. 33 puanla 5. sırada yer alan Sevilla ise 3 maçtır kalesinde gol görmüyor. Milli takımda olan orta saha oyuncusu Stephane M’bia takımdaki tek eksik.. Dün de gördük, Kral Kupası’nda takımlar kadroda rotasyona gidiyor. Ancak karşılaşmanın Endülüs derbisi olduğunu belirtelim. Granada’nın esas derdi kümede kalmak olduğu için kadrosu daha geniş olan Sevilla maçta bir adım daha öne çıkıyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.95 oranıyla “Sevilla Kazanır” ve 1.65 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Darwin Machis (F, 3/0) ve Luis Martins (D, 2/0) sakat. Jeison Murillo (D, 14/0) ve Jhon Cordoba (F, 13/2) şüpheli.

Konuk ekipte ise Stephane M’bia (OS, 11/4) milli takımda. Savunmadan Coke (D, 11/0) şüpheli.

İddaa oranları
3.10  3.10  1.80 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

MUHTEMEL 11’LER

Granada: Oier; Nyom, Nounkeu, Mainz, Sissoko; Eddy, Iturra, Héctor Yuste, Larsson; Ortuno, Success.

Sevilla: Sergio Rico; Diogo Figueiras, Nico Pareja, Arribas, Fernando Navarro; Iborra, Krychowiak; Deulofeu, Ever Banega, Iago Aspas; Gameiro.

 

Exit mobile version