Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 268 Athletic Bilbao – Elche

Pazar günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz İddaa yorumları, maç tahminleri ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

A.Bilbao’nun son 3 maçı
Real Sociedad – Athletic Bilbao: 1-1
Athletic Bilbao – Atletico Madrid: 1-4
Deportivo – Athletic Bilbao: 1-0

Elche’nin son 3 maçı
Deportivo – Elche: 1-0
Elche – Malaga: 1-2
Elche – Villarreal: 2-2

TAHMİN: İspanya La Liga’da 18. hafta mücadelesi.. 19 puanla 12. sırada yer alan Athletic Bilbao bu sezon taraftarını memnun edebilmiş değil. Sezona kötü giriş yapan Kırmızı-Beyazlı ekip 5 maçlık toparlanma süreci sonrası tekrar kötü günlerine döndü. Bask ekibi La Liga’da son 4 maçında sadece 1 puan alabildi. Hafta içi Kral Kupası ilk maçında Celta Vigo’yu deplasmanda 4-2 mağlup ederek biraz olsun morellendiler. Bugün çok uygun bir rakiple oynayacaklarından özledikleri 3 puna kavuşmaya çok yakınlar.. Zira Elche’de işler hiç yolunda gitmiyor. 7 maçtır La Liga’da galip gelemiyorlar. Son sıradan kurtulmak adına maç içersinde risk almaları gerekiyor. Bu da ev sahibi ekibin işine gelecektir. Aritz Aduriz ve arkadaşlarına bu maçta güveniyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Athletic Bilbao Kazanır” ve 1.70 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (18:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Guillermo (F, 7/0) sakat. Borja Viguera (F, 10/1) ve Mikel San Jose (D, 9/1) şüpheli.

Konuk takımda ise Garry Rodrigues (OS, 15/0) milli takımda. Pedro Mosquera (OS, 15/1) ve Manu Herrera (Kaleci, 5 maç) sakat.

İddaa oranları
1.55  3.30  4.00 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

Athletic Bilbao: Iraizoz; Iraola, Etxeita, Laporte, Balenziaga; Iturraspe, Rico; Susaeta, De Marcos, Muniain; Aduriz.

Elche: Tyton; Damián Suárez, Roco, Lombán, Domingo Cisma, Pasalic, José Ángel, Fayçal Fajr, Cristian Herrera, Víctor, Jonathas.

 

Exit mobile version