İddaa Tahmin: 281 Barcelona – Atletico Madrid

Arda-Messi

Pazar günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz İddaa yorumları, maç tahminleri ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Aralarındaki son 6 maç
Atletico Madrid – Barcelona: 1-1
Barcelona – Atletico Madrid: 0-0
Atletico Madrid – Barcelona: 0-0
Barcelona – Atletico Madrid: 1-1
Atletico Madrid – Barcelona: 1-0
Barcelona – Atletico Madrid: 1-1

TAHMİN: İspanya La Liga’da 18. hafta mücadelesi.. Geçen sene bu sahada iki takım sezonun son maçında şampiyonluk için karşılaşmış ve 1-1’lik skorla yıllar sonra Atletico Madrid şampiyon olmuştu. İlginç bir istatistik, aralarındaki son 6 maç ALT sonuçlandı ve bu karşılaşmalarda Barcelona rakibini hiç mağlup edemedi. Geçen hafta Real Sociedad deplasmanında yedek soyunduğu için teknik direktör Luis Enrique ile papaz olan Messi Barcelona’nın en büyük gündemi. Hafta içi Kral Kupası’nda Elche’ye karşı Luis Enrique el mecbur Messi, Neymar gibi yıldız oyuncuları oynatmak zorunda kaldı ve takım sahadan 5-0 galip ayrıldı.. Atletico Madrid cephesinde ise yeni yılda herşey olumlu gidiyor. La Liga’da Levante’yi 3-1, Kral Kupası ilk maçında ise Real Madrid’i 2-0 mağlup etmesini bildiler. Üstelik kadroya eski kaptanları Torres’i kattılar.. Diego Simeone, Barcelona maçlarında savunma anlayışından hiç ödün vermiyor. Rakibin yıldız oyuncularına boş alan yaratmayarak son karşılaşmalarda hep puan almasını bildiler. Yine aynı taktik ile sahada olacaklar.. Katalan ekibinde ise ters bir sonuç alınırsa, Messi ile anlaşamayan teknik direktör Luis Enrique ile yollar büyük ihtimal ayrılacak.. Zorlu mücadelede önceki maçlarda oladuğu gibi fazla gol beklemiyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.90 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.50 oranıyla “A.Madrid daha çok Sarı Kart görür” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (22:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte orta sahadan Xavi (OS, 14/1) sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor. Savunmadan Jeremy Mathieu (D, 14/0) şüpheli.

Konuk takımda ise savunma oyuncusu Cristian Ansaldi (D, 7/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.40  3.50  5.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

FC Barcelona: Bravo; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Iniesta, Rakitic; Messi, Suárez, Neymar.

Atlético Madrid: Moyá; Juanfran, Giménez, Godín, Siqueira; Tiago; Arda Turan, Gabi, Koke, Griezmann; Mandzukic.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: