Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 296 Rayo Vallecano – Cordoba

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Vallecano’nun son 4 maçı
Rayo Vallecano – Sevilla: 0-1
Valencia – Rayo Vallecano: 3-0
Rayo Vallecano – Espanyol: 1-3
Getafe – Rayo Vallecano: 1-2

Cordoba’nın son 4 maçı
Athletic Bilbao – Cordoba: 0-1
Cordoba – Levante: 0-0
Barcelona – Cordoba: 5-0
Cordoba – Granada: 2-0

TAHMİN: İspanya La Liga’da 18. hafta mücadelesi.. 20 puanla 11. sırada yer alan Rayo Vallecano geçen hafta Getafe’yi deplasmanda 2-1 mağlup ederek biraz olsun nefes aldı. Zira 3 maçta SIFIR puan çekmişlerdi. Bir dönem Galatasaray forması da giyen Arjantinli solbek Emiliano Insua cezalı olduğu için bugün forma giyemeyecek.. 14 puanla 18. sırada yer alan ligin yeni ekibi Cordoba ise geçen hafta evinde Granada’yı 2-0 yenerek bu sezon 2. galibiyetine imza attı. Orta sahadan Patrick Ekeng milli takıma gittiğinde bugün oynayamayacak. Ayrıca takımın en skorer ismi Nabil Ghilas’ın oynama ihtimali zayıf.. İki takımın da gerek oynadığı futbol, gerekse aldığı skorlar hiç güven vermiyor. Düşük güvenle sürpriz kuponlarda beraberlik denenebilir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 3.70 oranıyla “Maç Sonu Beraberlik” ve 1.95 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-1

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Emiliano Insua (D, 12/1) cezalı. Ayrıca savunmadan Ze Castro (D, 10/0) sakat.

Konuk ekipte ise Patrick Ekeng (OS, 10/1) milli takımda. Savunmadan Luso (OS, 9/0) sakat. Sakatlıktan yeni çıkan Nabil Ghilas’ın (F, 15/5) oynama ihtimali zayıf.

İddaa oranları
1.45  3.40  4.60 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

Rayo Vallecano: Toño; Tito, Abdoulaye, Nacho; Raúl Baena; Kakuta, Jozabed, Trashorras, Alex Moreno; Bueno; Manucho.

Córdoba: Juan Carlos; Campabadal, Pantic, Crespo, Fede Vico o Edimar; Deivid, Rossi; Fede Cartabia, Abel, Borja García; Florin.

 

Exit mobile version