Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 182 Milton Keynes Dons – Barnsley

Cumartesi günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

MK Dons’un içerdeki son 4 maçı
Milton Keynes Dons – Colchester: 6-0
Milton Keynes Dons – Oldham: 7-0
Milton Keynes Dons – Walsall: 0-3
Milton Keynes Dons – Sheffield United: 1-0

Barnsley’in deplasmandaki son 4 maçı
Chesterfield – Barnsley: 2-1
Walsall    – Barnsley: 3-1
Preston – Barnsley: 1-0
Doncaster – Barnsley: 1-0

TAHMİN: İngiltere Lig 1’de 25. hafta mücadelesi.. 48 puanla 3. sırada yer alan MK Dons, ilk iki sırada yer alan Swindon ve Bristol City’yi yakalamak adına mutlak kazanması gereken bir maça çıkıyor. Karl Robinson’ın öğrencileri iç sahada oynadığı son 9 maçta sadece 2 karşılaşmada puan kaybı yaşadı. Takımda bu maç öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.. 29 puanla 16. sırada yer alan Barnsley ise vasat bir kadroya sahip. Danny Wilson’ın öğrencileri içerde topladığı puanlarla ayakta duruyor. Son 4 deplasman maçında SIFIR puan çektiler. Takımın en skorer ikinci oyuncusu olan Sam Winnall sakatlığı nedeniyle bu hafta da forma giyemeyecek. Ayrıca savunmadan Holgate cezalı.. Gerek kadro kalitesi, gerekse iç saha avantajıyla Milton Keynes Dons 3 puanı almaya yakın duruyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Milton Keynes Dons Kazanır” ve 2.35 oranıyla “Milton Keynes Dons Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (17:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Mark Randall (OS, 7/0) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Sam Winnall (F, 18/5), James Bree (OS, 9/0) ve Mason Holgate (D, 6/0) yok. Ayrıca Peter Ramage (D, 13/2), Martin Cranie (D, 20/1) ve Ben Pearson (OS, 1/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.35  3.60  5.50 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

 

Exit mobile version