İddaa Tahmin: 568 Sevilla – Espanyol

Sevilla02

Perşembe günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Aralarındaki son 4 maç
Espanyol – Sevilla: 1-3
Sevilla – Espanyol: 4-1
Espanyol – Sevilla: 1-2
Espanyol – Sevilla: 3-1

TAHMİN: İspanya Kral Kupası Çeyrek Final rövanş mücadelesi.. İlk karşılaşmada Espanyol sahasında 3-1 galip geldi. Konuk ekip hafta sonu La Liga mücadelesinde Almeria’yı 3-0 mağlup ederek taraftarını yine sevindirdi. Hücum hattında Felipe Caicedo ve Sergio Garcia oldukça formda.. Ligin ikinci yarısında oynadığı ilk 3 maçı kazanan Sevilla ise kupada Espanyol’a yenildiği maç sonrası geçen hafta sonu da zorlu Valencia deplasmanında 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Unai Emery’nin öğrencileri turu atlamak adına maçta her türlü riski alacaktır. Bu da gollü bir maçın sinyalini veriyor bize. İlk maçta olduğu gibi temposu yüksek, keyifli bir maç bizleri bekliyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.75 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.55 oranıyla “Sevilla Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (23:00) Lig TV, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte M’Bia (OS, 11/4), Tremoulinas (D, 10/0) ve Reyes (F, 8/0) yok. Orta sahadan Krychowiak (OS, 18/0) şüpheli.

Konuk ekipte ise Bertrand (D, 5/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.35  3.60  5.50 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

MUHTEMEL 11’LER

Sevilla: Beto; Aleix Vidal, Nico Pareja, Carriço, Fernando Navarro; Iborra, Éver Banega; Deulofeu, Denis Suárez, Vitolo; Bacca.

Espanyol: Pau López; Arbilla, Álvaro, Colotto, Duarte; Salva Sevilla, Víctor Sánchez, Cañas, Víctor Álvarez; Sergio García, Caicedo.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: