İddaa Tahmin: 431 E.Frankfurt – Wolfsburg

Wolfsburg02

Salı günü yeni İddaa bülteninden süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Aralarındaki son 4 maç
E.Frankfurt – Wolfsburg: 2-2
E.Frankfurt – Wolfsburg: 1-2
Wolfsburg – E.Frankfurt: 2-1
Wolfsburg – E.Frankfurt: 2-2

TAHMİN: Almanya Bundesliga’da 19. hafta mücadelesi.. 37 puanla 2. sırada yer alan Wolfsburg bu sezon harika işlere imza atıyor. Geçen hafta lider Bayern Münih’i güzel futbolu ile 4-1 mağlup eden Yeşil-Beyazlı ekip, rakibine ilk yenilgisini tattırmış oldu. Taraftarlar bu galibiyetin sevincini yaşarken, yönetimden bir bomba transfer haberi geldi. Chelsea’den 24 yaşındaki Alman forvet Andre Schürrle 34 milyon euro’ya transfer edildi. Schürrle’nin bu maçın kadrosunda olmadığını belirtelim.. 23 puanla 9. sırada yer alan Eintracht Frankfurt ise savunması sıkıntılı bir takım. Geçen hafta Freiburg deplasmanında ilk yarıyı 1-0 önde kapatmalarına rağmen sahadan 4-1 mağlup ayrılmaktan kurtulamadılar.. Ev sahibi ekibin ligin en fazla gol yiyen 2. takım olduğunu belirtelim!. Gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede iyi hava yakalayan Wolfsburg’u 3 puana yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.90 oranıyla “Wolfsburg Kazanır” ve 2.10 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Chandler (D, 15/0), Ignjovski (OS, 13/0), Djakpa (D, 4/0) ve Valdez (F, 2/0) yok.

Konuk ekipte ise Guilavogui (OS, 14/0), Trasch (OS, 3/0) ve yeni transfer Andre Schürrle kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
3.20  3.30  1.70 (ALT 2.50 – ÜST 1.25)

MUHTEMEL 11’LER

E.Frankfurt: Trapp – Kinsombi, Zambrano, Anderson, Oczipka – Stendera, Hasebe – Aigner, Inui – Seferovic, Meier

Wolfsburg: Benaglio – Vieirinha, Naldo, Knoche, Rodriguez – Arnold, Luiz Gustavo – D. Caligiuri, De Bruyne, Perisic – Dost

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: