İddaa Tahmin: 520 Ajax – AZ Alkmaar

Ajax03

Perşembe günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Aralarındaki son 6 maç
AZ Alkmaar – Ajax: 2-3
AZ Alkmaar – Ajax: 2-2
AZ Alkmaar – Ajax: 3-2
Ajax – Az Alkmaar: 4-0
AZ Alkmaar – Ajax: 0-1
AZ Alkmaar – Ajax: 1-3

TAHMİN: Hollanda liginde 21. hafta mücadelesi.. Son iki maçında sadece 1 puan alabilen Ajax, Feyenoord ile 0-0 berabere kalırken, Vitesse’ye deplasmanda 1-0 mağlup oldu.  Şampiyonluk yolunda büyük yara alan Frank de Boer’un öğrencileri, lider PSV ile olan puan farkının daha da açılmaması adına bugün mutlak galip gelmeleri gereken bir maça çıkacaklar.. 5 golü bulunan İzlandalı forvet Sigthorsson ile savunma oyuncusu Veltman sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor.. 35 puanla 5. sırada yer alan AZ Alkmaar ise son 11 lig maçında sadece 1 kez mağlup oldu. Geçen hafta Heracles’i içerde 3-1 yenerek taraftarlarını sevindirdiler. İki ekip arasında oynanan maçların büyük çoğunluğunda gol barajı aşıldı. Ajax’ın daha iştahlı oynayacağı maçta “1” ve “ÜST” tercihleri öncelikle düşünülmeli.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “Ajax Kazanır” ve 1.55 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Sigthorsson (F, 15/5) ve Joel Veltman (D, 15/3) sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor. Thulani Serero şüpheli.

Konuk takımda ise Celso Ortiz (OS, 19/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Viktor Elm ve Simon Poulsen şüpheli.

İddaa oranları
1.35  4.00  5.00 (ALT 2.50 – ÜST 1.25)

MUHTEMEL 11’LER

Ajax: Cillessen (Onana); Van Rhijn, Van der Hoorn, Moisander; Boilesen; Sinkgraven, Riedewald, Andersen; El Ghazi, Milik, Schöne.

AZ Alkmaar: Telgenkamp; Breukers, Schenkeveld, Veldmate, Aktaou; Fledderus, Bruns, Bel Hassani; Linssen; Avdic, Tannane.

Kategoriler: FeaturedHollandaİddaa Tahminleri

Etiketler: