İddaa Tahmin: 331 Valencia – Getafe

Valencia04

Pazar günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Aralarındaki son 5 maç
Valencia – Getafe: 4-2
Getafe – Valencia: 0-1
Getafe – Valencia: 0-1
Valencia – Getafe: 1-3
Getafe – Valencia: 0-3

TAHMİN: İspanya La Liga’da 23. hafta mücadelesi.. 44 puanla ligde 5. sırada bulunan Valencia, dinamik kadrosu ve etkili futbolu ile bu sezon taraftarını sevindiriyor. Bu maçı kazanmaları durumunda tekrar dördüncülük koltuğuna oturacaklar. Orta sahada Andre Gomes cezalı, hücum hattında Paco sakat.. 23 puanla 14. sırada yer alan Getafe ise küme düşme stresi yaşamadan ligi tamamlamak hedefinde. Teknik direktör değişimi yaşandıktan sonra oynadıkarı 5 maçta 2 galibiyet, 3 yenilgi aldılar. İç sahada harika işler yapan Valencia karşısında işleri hiç kolay görünmüyor. Negredo ve arkadaşları bugün taraftarı önünde 3 puanı hanelerine yazdıracaklardır.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.42 oranıyla “Valencia Kazanır” ve 2.20 oranıyla “Valencia Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (13:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Andre Gomes (OS, 20/2) cezalı. Ayrıca Paco Alcacer (F, 20/5) sakat.

Konuk ekipte ise Angel Lafita (F, 15/2), Baba Diawara (F, 9/1), Karim Yoda (OS, 14/4), Juan Valera (D, 12/0) ve kaleci Vicente Guaita (17 maç) yok.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

Valencia: Diego Alves, Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayà, Javi Fuego, Enzo Pérez, Parejo, De Paul, Piatti, Negredo.

Getafe: Jona; Alexis, Naldo, Velázquez, Roberto Lago; Juan Rodríguez, Lacen; Sarabia (Pedro León), Sammir, Diego Castro; Álvaro Vázquez.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: