İddaa Tahmin: 435 Villarreal – Eibar

Villarreal01

Pazar günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Villarreal’in içerdeki son 3 maçı
Villarreal – Ath. Bilbao: 2-0
Villarreal – Levante: 1-0
Villarreal – Granada: 2-0

Eibar’ın son 3 maçı
Eibar – Atl. Madrid: 1-3
Deportivo – Eibar: 2-0
Eibar – Elche: 0-1

TAHMİN: İspanya La Liga’da 24. hafta mücadelesi.. 41 puanla 6. sırada yer alan Villarreal, deplasman maçlarında puan kayıpları yaşasa da iç sahadaki müthiş performansı ile taraftarını sevindiriyor. Marcelino’nun öğrencileri içerde oynadığı son 5 maçını gol yemeden kazanmasını bildi.. 27 puanla 10. sırada yer alan Eibar ise formsuz bir süreçten geçiyor. Bask ekibi son 4 maçından SIFIR puan çekti. Bu zorlu deplasmanda takımın en skorer ismi olan Piovaccari’nin cezalı olması az olan şanslarını daha da azaltıyor.. Saha ve seyirci avantajına sahip olan Villarreal’den gol yemeden galip gelmesini bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 2.10 oranıyla “Villarreal Handikap -1” ve 1.65 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Bruno Soriano (OS, 21/2), Mario Gaspar (D, 20/3) ve Adrián Marín (D, 4/0 d) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Abraham (D, 19/1) sakat. Takımın en skorer ismi olan Piovaccari (F, 17/5) cezalı.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MUHTEMEL 11’LER

Villarreal: Asenjo; Rukavina, Musacchio, Dorado, Jaume Costa; Pina, Sergio Marcos, Moi Gómez, Campbell; Gio Dos Santos, Gerard Moreno.

Eibar: Xabi Iruretagoiena; Bóveda, Añibarro, Raúl Navas, Lillo; Errasti (Borja Fernández), Dani García; Capa (Javi Lara), Arruabarrena, Saúl Berjón; Manu del Moral.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: