Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 301 Benfica – Estoril

Cumartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Aralarındaki son 3 maç
Estoril – Benfica: 1-2
Benfica – Estoril: 2-0
Estoril – Benfica: 2-3

TAHMİN: Portekiz liginde 23. hafta mücadelesi.. En yakın rakibi Porto’nun 4 puan önünde liderlik koltuğuna oturan Benfica, Avrupa kupalarından erken elendiği için sadece şampiyonluğa odaklanmış durumda. Jorge Jesus’un öğrencileri Porto’nun 3. sıradaki Sporting Lizbon ile karşılaşacağı bu haftayı iyi değerlendirmek arzusunda.. Konuk ekip Estoril’in hem form durumu kötü, hem de savunmadan 2 oyuncusu cezalı. Jose Couceiro’nun talebeleri son 4 maçını kaybetti. Zorlu Benfica deplasmanından şu durumları ile sağ çıkmaları büyük sürpriz olur. Ev sahibi ekip saha ve seyirci avantajıyla 3 puanı zorlanmadan almasını bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “Benfica Handikap -1” ve 1.60 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Júlio Cesar (Kaleci, 12 maç) ve Cesar (D, 3/0) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise savunmadan Yohan Tavares (D, 20/0) ve Ruben Fernandes (D, 20/2) cezalı. Orta sahadan Javier Balboa (OS, 6/0) sakat.

İddaa oranları
1.05  6.25  12.50 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MUHTEMEL 11’LER

Benfica: Artur; Pereira, Luisão, Jardel, Eliseu; Salvio, Pizzi, Samaris, John; Lima, Jonas.

 

Exit mobile version