Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 390 Club Brugge – Mouscron Peruwelz

Pazar günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Bu sezon aralarında oynanan maç
Mouscron Peruwelz – Club Brugge: 1-4

TAHMİN: Belçika liginde 28. hafta mücadelesi.. 52 puanla liderlik koltuğunda oturan Club Brugge, son maçlarında puan kayıpları yaşadığı için ikinci sırada yer alan Anderlecht ensesine kadar geldi. İki ekip arasında sadece 1 puan fark kaldı! Michel Preudhomme’nin öğrencileri bugün mutlak galibiyet parolası ile sahada olacak. Zira rakip de çok uygun. Mouscron Peruwelz son 9 maçını kaybetti ve 4 maçtır gol atamıyor. Teknik direktör değişimi yaşanmasına rağmen takımda hiçbir ilerleme görülmedi.. Artık puan kaybına tahammülü olmayan Club Brugge’tan taraftarı önünde özlediği 3 puanı almasını bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “Club Brugge Handikap -1” ve 1.60 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (15:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Duarte    (D, 24/3) cezalı. Ayrıca Izquierdo (F, 20/7), Gedoz (OS, 20/5) ve uzun süredir sakat olan Engels (D, 7/3) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Delacourt (OS, 22/2) cezalı. Badri (OS, 25/6) ile uzun süredir sakat olan Mbemba (D, 9/0) ve De Vlamynck (Kaleci, 8 maç) yok.

İddaa oranları
1.05  6.25  12.50 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

MUHTEMEL 11’LER

Club Brugge: Ryan, Meunier, Mechele, Denswil, De Bock, Simons, Vormer, Vazquez, Refaelov, De Sutter, Bolingoli.

Mouscron Peruwelz: Cros; Boli, Mézague, Jeanvier, Monteyne; Michel, Vandendriessche, Coeff; Badri, Rodelin, Dingomé.

 

Exit mobile version