İddaa Tahmin: 591 Juventus – Fiorentina

Juventus05

Perşembe günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Aralarındaki son 4 maç
Juventus – Fiorentina: 1-0
Juventus – Fiorentina: 1-1
Fiorentina – Juventus: 0-1
Fiorentina – Juventus: 0-0

TAHMİN: İtalya Kupası Yarı Final ilk maçı.. Kupada çift maçlı eleminasyon sistemi uygulanıyor.. Hafta sonu Roma deplasmanında 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşan Juventus’ta keyifler yerinde. Orta sahanın tecrübeli ismi Pirlo ile uzun süredir sakat olan Asamoah forma giyemeyecek. Sakatlıktan yeni çıkan Pogba kadroya dahil edildi.. 42 puanla 5. sırada yer alan Fiorentina ise geçen hafta İnter deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başardı. ‘Mor Meneşekler’de eksik oyuncu listesi yine kabarık.. İki ekipte son maçlarında skor üretmekte sıkıntı yaşamıyor. Karşılıklı gol beklediğimiz mücadelede Juventus’u galibiyete yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Juventus Kazanır” ve 1.85 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Pirlo (OS, 15/3) ile uzun süredir sakat olan Asamoah (OS, 6/0), Romulo (OS, 2/0) forma giyemeyecek. Orta sahanın önemli isimi Pogba (OS, 21/6) şüpheli.

Konuk ekipte ise Kaleci Tatarusanu, Jose Basanta, Babacar, Bernardeschi sakat. Ayrıca Matias Fernandez, Nenad Tomovic ve Stefan Savic şüpheli.

İddaa oranları
1.35  3.60  5.50 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

MUHTEMEL 11’LER

Juventus (3-5-2): Buffon; Caceres, Bonucci, Ogbonna; Padoin, Pogba, Marchisio, Pereyra, Evra; Llorente, Coman.

Fiorentina (4-3-3): Neto; Alonso, Rodriguez, Basanta, Rosi; Aquilani, Borja Valero, Mati Fernandez; Diamanti, Salah, Gomez.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİtalya

Etiketler: